Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom, mi lehet. Terhes...

Nem tudom, mi lehet. Terhes vagyok? Megint? Igy? Csak tapasztalatokat szeretnek szerezni. Nem kell kioktatni es lefikazni.

Figyelt kérdés

49 napja volt mensim... fogamzasgatlot szedek, 3 honapja... az elejen 7napig ovszerrel is vedekeztunk. februar 28an kezdodott a legutobbi mensim, minden este 8kor veszem be a foggatlot (telo ebreszto van beallitva, biztos, ami biztos, el ne felejtsem...) marcius 17en rosszul voltam, gyomorrontas lehetett vagy nem is tudom... egy nap alatt kb 4 fajdalomcsillapitott kellett bevennem mert, a fejem is nagyon fajt... este 8kor bevettem a foggatlot, viszont 11orakor hanytam, nagyon rosszul voltam, igy nem jutott eszembe h uj tabit kene bevenni. masnap szeretkeztunk, de nem bennem ment el a parom... akkor jutott eszembe, hogy nem vettem be uj tabit, ezert 7 napig szinten vedekeztunk ovszerrel. apr.14en reggel ugy ebredtem, hogy foltos volt a haloingem a mellemnel. kicsit megnyomtam, es folyt belole valami feheres, atlatszo valami. vasarnap este, hetfo reggel ota feszul a hasam alja, feszulnek a melleim es erzekenyek. amugy Volina fogamzasgatlot szedek, es mivel meg nem allunk ugy anyagilag ezert erdekelne, hogy voltak-e valakinek hasonlo tunetei a volina szedese kozben? holnap lesz 50 napja, hogy nincs mensim, reggel elso vizeletbol tesztelek, de azert legyszi irjatok, ha valakinek volt hasonlo akar... emellett tavaly augusztusban volt egy abortuszom, ert 7 hetesen meghalt a baba, ezert is nem szeretnenk meg. tudom nem valami ertheto a kerdesem, de kerem csak olyanok irjanak, akik ha meg csak kicsit is de meg tudnak nyugtatni valahogy... koszonom.

amugy 21 eves vagyok.

2012. ápr. 17. 12:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Hogy hogy 50 napja nem volt menzeszed? Akkor sem, amikor szünetet tartottál a gyógyszerrel? Ha így van, irány a doki, lehet, hogy másik gyógyszer kell, de egy kivizsgálás sosem árt.
2012. ápr. 17. 13:12
 12/37 anonim ***** válasza:

Szerintem terhes vagy! Ha szeretnétek babát (bár ezt kétlem hiszen védekeztek duplán is), akkor lehet, hogy most egészséges lesz és nem kell elvetetni! Ha szeretnél babát reménykedj ebben!

Gyógyszer mellett igenis teherbe lehet esni! Barátnőmnek 3 terhessége volt gyógyszer mellett! Mindig írtak ki neki másikat, hogy majd az tuti lesz, hát nem lett!

Nála valamiért hatástalanok ezek a szerek!

Igaz Te írtad is, hogy hánytál és utána szeretkeztetek, ami viszont elég okot ad rá, hogy terhes legyél, nem kell hogy hatástalan legyen a gyógyszer!

A másik meg, hogy szerintem ezek elég nyilvánvaló tünetek, az előtej, szerintem majdnem mindig csak terheseknél mutatkozik, mellfeszülés, menzesz ilyen hosszú kimaradása!

Egy kalkulátorral megnéztem és kb. március 13.-ára tette az ovudat, ami persze emberenként eltérő, Ti 18. án voltatok együtt, miután rosszul voltál, elég közel az ovuhoz..

Kb. 7 hetes terhes lehetsz, de ezt a teszt is meg fogja erősíteni, és ilyen idős terhességgel már akár most azonnal is tesztelhetsz!!! Nem fontos a reggelit megvárni!

Szurkolok neked, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd!

Jah és kérlek írd meg az eredményt!

13/37 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előzőhöz: nem kell várnod a teszttel. Sztem is inkább hormonprobléma lehet, úgyhogy dokihoz kéne menned - de ha baba, akkor is, szóval mindenképp jelentkezz be nőgyógyihoz.

Én mondjuk nem ismerem ezt a gyógyszert, Mercilont szedtem évekig, de az olyan kis dózisú, hogy két hét nemszedés után rögtön meg is fogantam utána az első babánkkal, a második meg konkrétan a MErcilon mellett fogant. Én is 3 levéllel szedtem már be, az első kettő mellett óvszereztünk is, aztán kiütéses lettem, de a doki szerint ennyi idő alatt már kialakult a védelem - hát mégsem. Azzal indokolta, hogy az előző szüléstől számítva nem valami sok idő telt el ( 8 hós volt a nagyobb), valószínűleg még ne mrendeződött a hormonháztartásom, és a korábban elegendőnek bizonyuló védelem most mégis kevés volt, ergo fogamzóképesebb voltam átmenetileg.

17 hónap lett köztük. És én egyetlen szemet se mhagytam ki, nem hánytam, nem voltam beteg stb, egyetlen más magyarázta sincs erre a baba-becsúszásra. Csak azért írtam le, hogy lásd, van ilyen is.

És több ismerősöm is van, akik állítólag egyetlen kihagyott/kihányt szem miatt lettek várandósok, szóval sose lehet tudni.

De mivel volt missed ab-od, sztem valószínűbb,b hogy hormonproblémád lehet, mert ez inkább okozhat mellbimbó-váladékozást, mint koraterhesen az előtej. Olyan is van, de ritkább.

ezenkívül 50 napja nincs mensid... tehát ez már a második kihagyott mensi, és sztem ha várandós lennél, lettek volna valamiféle tüneteid, és nem csak 1 napos gyomorrontás, hanem legalább valami szokatlan haspuffadás, gyakori vizelési inger, fáradékonyság - legalább valami enyhe tünet kellett volna legyen sztem.

14/37 anonim ***** válasza:
Míg szedted a gyógyszert használtatok még óvszert, vagy nem?Tehát ha párod nem élvezett beléd,akkor nem vagy terhes,még ha így késik is.De ha igen,akkor lehet az is.A fájdalomcsillapító is hatástalanítja.Még az is megeshet,hogy a gyógyszer előtt lettél terhes!Nálam is így volt.Csak a teszt nem mutatta ki és elkezdtem szedni.De ez bonyolult sztori.
2012. ápr. 17. 13:14
 15/37 A kérdező kommentje:

koszonom.

nogyogyasz csak jovohet, mert a munkamat elveszteni nem akarom, es a kolleganom most megy szabira :/ tehat a heten kizart a nodoki.

valahol nagyon szeretnem, hogy legyen baba.

a tunetek most jelentkeznek. kb 3-4 naponta, nagyon kicsi barna potty, szinte eszrevehetetlen, meg faradekonysag. 8 ora munka utan nem allok a labamon, faradt vagyok nyugos, kb 45 percenkent pisilek, nem sokat, de jon... es maskepp erzem magam... azert nem figyeltem eddig igazan a tunetekre, mert sok volt a stressz az elozo kimaradt mensit is ennek a szamlajara irtam...

2012. ápr. 17. 13:17
 16/37 A kérdező kommentje:
masfel hete kezdodtek ezek, mindenen sirok akkor is ha az mondjuk jo dolog, faradt vagyok, mindenben elfaradok, ma pl csak a boltba kellett elmennem kb 500m oda vissza, es nagyon elfaradtam kozbe.
2012. ápr. 17. 13:18
 17/37 A kérdező kommentje:
nem hasznaltunk ovszert 18an mert mikozben akcioztunk akkor jutott eszembe h kihanyhattam az este a gyogyszert... igy inkabb maskepp fejeztuk be, nem bennem ment el, de ott az elovaladek is...
2012. ápr. 17. 13:20
 18/37 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy teherbe estél, de lehet, hogy csak felborult a hormonháztartásod. Én is szedtem 3 hónapig volinát, de abbahagytam, mert nem jött be, kellemetlenül éreztem magam tőle, "tiszta terhes tüneteim" lettek tőle, úgy éreztem magam, mint mikor a fiammal terhes voltam, de nekem elég hamar kijött ez, 1-2 héttel azután, hogy elkezdtem szedni. Abbahagyása után is bekavarodott a ciklusom, pedig még a terhességem előtt 4 évig szedtem Lyndinette-t, és azután nem volt semmi baj a ciklusommal,egyből beállt, és a szülés után is gyorsan visszaállt, de ez a Volina nagyon betett nekem. Úgyhogy az is lehet, hogy neked is bezavart kicsit, de a terhesség is lehetséges. Mindenképp tesztelj, aztán irány az orvos, bármi is az eredmény. Azt megkérdezhetem, hogy a tüneteid mikor kezdődtek, és hogy azóta védekeztek-e mással?
2012. ápr. 17. 13:22
 19/37 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igen is terhes vagy!!Nekem is ilyen tüneteim voltak,meg én szédültem is.Amikor kiderült,hogy terhes vagyok.10 hetesen,akkor ájultam el a héten 2x.Az előtt gyenge szédülés.Fájt a hasam,mintha meg akart volna jönni, sokszor kellett pisilnem, fémes szájízt éreztem, mellem is másabb volt.Kicsit volt hányingerem is,sokszor éjszaka.Hirtelen fáztam,vagy nagyon melegem volt.És terhes voltam.
2012. ápr. 17. 13:23
 20/37 A kérdező kommentje:

ha jol felidezem, mar marcius 25 korul kezdodott a faradekonysag, stb. de nem figyeltem rajuk, ugy gondoltam a stressz az oka... amire mar figyelek jelek, azok kb mult het szombat... azota intenzivebbek (inkabb igy fogalmaznek)

nekem a volinaval nincs bajom, a libidom is rendben van mellette, tehat semmilyen karos hatasa ram nem hat,... de lehet h az a hatasa sem aminek kene...

2012. ápr. 17. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!