Tapasztalatokat várok:Január 9-14 ig volt meg a menstruációm, előtte 2-3 nappal volt együttlét, és a hüvelybe került az ondó. A menstruációm eltelte után,3. nap elkezdett feszülni a mellem, Elképzelhető hogy a menstruációm előtt már teherbe estem?
Nem hiszem h terhes lennél.
Inkább hormonális.
Szia!
Szerintem van rá esély, de mindenkinek máskor van peteérése.. Lehet hogy egyből utánna. De szerintem inkább előtte, olvastam már olyat, hogy a terhesség alatt ugyanugy, vagy hasonló modón menszeszelnek, és nem is veszik észre csak a tünetekből.. Öcsém is igy lett, anya fogamzásgátlót is szedett, akkor vette észre, mikor kompótot kívánt, de ő utálja..Aztán meg is mozdult..3 hónapos volt már akkor asszem..
Nővérem pedig egyből a gyógyszer abbahagyásának 2 napján esett teherbe pedig akkor elvileg menzeszelnie kellett volna , de 2 hétre rá hogy abbahagyta a gyógyszert, az orvos mondta neki hogy gratulál,2 hetes.
Nos hát, nem vagyunk egyformák.Főleg hogy nekünk meg 3 hónapja nem jön össze.
Szia 5. válaszlo vagyok.
Egyet értek, én is undinak tartanám mensi alatt. Szerintem is tuti előtte fogant meg..Azért, gratulálok!
Bárcsak ilyeneken rágódnák én is már........:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!