Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom, mi lehet. Terhes...

Nem tudom, mi lehet. Terhes vagyok? Megint? Igy? Csak tapasztalatokat szeretnek szerezni. Nem kell kioktatni es lefikazni.

Figyelt kérdés

49 napja volt mensim... fogamzasgatlot szedek, 3 honapja... az elejen 7napig ovszerrel is vedekeztunk. februar 28an kezdodott a legutobbi mensim, minden este 8kor veszem be a foggatlot (telo ebreszto van beallitva, biztos, ami biztos, el ne felejtsem...) marcius 17en rosszul voltam, gyomorrontas lehetett vagy nem is tudom... egy nap alatt kb 4 fajdalomcsillapitott kellett bevennem mert, a fejem is nagyon fajt... este 8kor bevettem a foggatlot, viszont 11orakor hanytam, nagyon rosszul voltam, igy nem jutott eszembe h uj tabit kene bevenni. masnap szeretkeztunk, de nem bennem ment el a parom... akkor jutott eszembe, hogy nem vettem be uj tabit, ezert 7 napig szinten vedekeztunk ovszerrel. apr.14en reggel ugy ebredtem, hogy foltos volt a haloingem a mellemnel. kicsit megnyomtam, es folyt belole valami feheres, atlatszo valami. vasarnap este, hetfo reggel ota feszul a hasam alja, feszulnek a melleim es erzekenyek. amugy Volina fogamzasgatlot szedek, es mivel meg nem allunk ugy anyagilag ezert erdekelne, hogy voltak-e valakinek hasonlo tunetei a volina szedese kozben? holnap lesz 50 napja, hogy nincs mensim, reggel elso vizeletbol tesztelek, de azert legyszi irjatok, ha valakinek volt hasonlo akar... emellett tavaly augusztusban volt egy abortuszom, ert 7 hetesen meghalt a baba, ezert is nem szeretnenk meg. tudom nem valami ertheto a kerdesem, de kerem csak olyanok irjanak, akik ha meg csak kicsit is de meg tudnak nyugtatni valahogy... koszonom.

amugy 21 eves vagyok.

2012. ápr. 17. 12:58
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
37%
Nos a terhességtől még nem folyhat semmi a melledből, ezért én inkább hormonproblémára gondolok. Ha a holnap reggeli teszt negatív, uzsgyi a dokihoz! (Bár nem kell holnap reggelig várnod a teszttel, ennyi késénél már a nap bármely szakában értékelhető eredményt kell, hogy kapjál!)
2012. ápr. 17. 13:01
 2/37 A kérdező kommentje:
koszonom, valamiert megis ugy erzem inkabb megvarom a reggelt...
2012. ápr. 17. 13:04
 3/37 Kerria ***** válasza:
100%

Unokatestvérem gyógyszer mellett lett terhes :( így erre gondolok én is a leírásodból.

Mielőbb menj dokihoz, nála jobban nem nyugtat meg semmi... és drukkolok, hogy minden oké legyen

2012. ápr. 17. 13:05
 4/37 anonim ***** válasza:
Tesztelj,de nekem 2 hetes késést még éppen nem mutatott ki.Mondjuk nekem korán van pé-em. Ha nem tud felszívódni a gyógyszer előfordulhat a terhesség.
2012. ápr. 17. 13:05
 5/37 Kerria ***** válasza:

első kommentelő

terhességem alatt 2 időszaknál is volt előtejem, az egyik még nagyon az elején...

2012. ápr. 17. 13:06
 6/37 anonim ***** válasza:
57%
ez inkább hormondolog,menj dokihoz.
2012. ápr. 17. 13:07
 7/37 A kérdező kommentje:

valahol a lelkem legmelyen nagyon orulnek, ha terhes lennek, sot nem is lenne teher... csak nem tudom, vivodom, biztos megtartanam, meg egy abortuszt nem elnek tul...csak a baba ne haljon el ha mar bekerult a pocakomba :)

orvoshoz nem tudok most elmenni sajnos, maximum a jovoheten, mert most csutortokre tudnak csak idopontot adni, viszont ma hivott a fonokom, hogy be kell mennem dolgozni. jovohet keddig biztosan nem tudok orvoshoz menni, es ez is kicsit zavar... azert varok reggelig, hogy ha mar tesztet csinalok, akkor azt a legbiztosabb idopontban :)

2012. ápr. 17. 13:08
 8/37 anonim ***** válasza:
Létezik olyan is , hogy a fájdalomcsillapítók hatástalanítanak bizonyos fogamzásgátlókat. A mellből a tejcsorgás az a prolaktin gond inkább, ilyen korán ha terhes is vagy, nem folyik még az előtej. Sajnálom a 7 hetes vetélést:(
2012. ápr. 17. 13:08
 9/37 A kérdező kommentje:
Kerria: most kb 7 hetes terhes vagyok megint, az lehet, hogy augusztusban is 7 hetes voltam amikor elhalt a baba, es akkor fejlodott ki a mellemen vmi harom pont amibol ugye a baba szivja a tejet... es az mar nem mult el miutan elvettek a babat, tehat akkor most lehet h ez ilyen elotej volt?
2012. ápr. 17. 13:09
 10/37 A kérdező kommentje:

en is sajnalom, mert megtartottuk volna :( de ha megegyszer osszejonne akar igy nem vart idopontban akkor biztosan mindent megtennek, hogy ne menjen el.

es kb tegnap ota nagyon erzekeny is vagyok, minden erintesre, es folyamatosan vagy sirni akarok es akkor sirok is, vagy nevetni, nagyon hullamzik most a hangulatom, es ez szokatlan...

2012. ápr. 17. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!