Barátcserje kapszulával kapcsolatban szeretnék pozitív tapasztalatokat hallani, van ilyen? Ki lett babás tőle és mennyi idő után?
nekem felborult a ciklusom fél éve.Azóta 26-31nap között jön meg.Néha barnáztam is előtte illetve elég erősen görcsölök.
Ezekre szedem most a barátcserjét (zafira) és bízom benne,hogy a baba is sikerül.
Kedves első!A premensben is barátcserje van.
köszi a választ
Most akkor a barátcserje segít a teherbeesésben? És akkor az nem gond, hogy PMS miatt szedem, de nem akarok gyereket?
Első vagyok.
Segít a pms tünetek enyhítésében is.De segíti a teherbeesést is,mivel peteérés segítő hatása is van.
Ha védekezel mellette,nem leszel tőle terhes.
Találtam egy általános cikket a növényi kivonatot tartalmazó táplálékkiegészítőkről:
Szerintem jobban jársz, ha a patikában valami gyógynövényi kivonatot tartalmazó gyógyszert kérsz, mert ott biztos lehetsz abban, hogy azt kapsz, ami rá van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!