Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek a LILY...

Mi a véleményetek a LILY terhességi tesztről? Tapasztalatokat várok. Ez most pozitiv?

Figyelt kérdés

ma teszteltem vele,és a csik helyét azt látom ahol a 2-dik csiknak kellene lennie,de ugy látom icipicit rószaszin szinű,nem fehér.

Aki tesztelt vele leirná a tapasztalatokat.Téves is lehet?

2009. ápr. 22. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem igen, pozitív. Én is Lilly tesztet használtam. Az első terhességemnél nekem is nagyon halvány volt a csík először (valószínű korán teszteltem), de attól még két csíkos volt! :)
2009. ápr. 22. 12:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, ez baba :)
2009. ápr. 22. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet téves is. Én is jártam vele így hogy olyan volt mintha, és mégsem volt baba. Szerintem nagyon korán teszteltél vele, hisz 8 napja volt pé-d. Válaszoltam a másik kérdésedre is.Nekem a nem várt előtt 1 nappal délután szép pozitív lett. 4 nap mulva tesztelj, és ha erősödik és biztos hogy a 2. csíkot látod akkor tuti baba. De azért most még az érdekedben azt mondom hogy ne éld bele magad. Persze ettől még lehet baba, de 4 nap múlva tesztelj újra lilyvel.

Gratula ha tényleg baba és nem szellemcsík!!!

2009. ápr. 22. 12:41
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.hétfőn tesztelek ujra.
2009. ápr. 22. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!