Miért jó ovutesztet használni, ha babát szeretnénk? Kérlek, írjatok pozitív tapasztalatokat, véleményeket!
Én nem figyeltem ugyan semmit, de amikor tudományos alapokra helyeztük a babakérdést, akkor vettem:) Az első hónapban nem volt csík, a másodikban volt, gyorsan elkaptam a párom, és most kint szuszog az erkélyen az "eredmény":D
Szóval nekem nagyon bevált. De ha pontosan ismered a ciklusod, akkor is beválhat, mert egy-két nap is számít:)
Mielőbbi pocakosodást neked!
ha tudod, neked mikor van, az jó.
Én csak sejtettem, hogy a 14. nap körül van. Csak akkor tudtam meg biztosra, hogy a 16. napon van mindig, amikor elkezdtem ovutesztelni.
Hogy miért volt jó nekem? Levette a vállamról azt a terhet, hogy "jaj mi lesz, ha korai ovu van, le fogunk csúszni róla". Teljesen, halálosan nyugodt lehettem az egész ciklus alatt, nem kellett többé idegeskednem, mert előre tudtam, melyik lesz az a két nap, amit nem szabad kihagyni. Ez a nyugalom nekem nagyon megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!