Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két hetes terhesség esetén...

Két hetes terhesség esetén lehet tapasztalni változást a mellbimbón?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Mensitől számolva 4 hetesen már láthatsz jeleket (tehát rendes fogantatástól kb. két hétre lehet már tüneted esetleg).

Mikor nem jött meg, nekem iszonyatosan fájtak a mellbimbóim, és a mellem is nagyobb lett. :)

2012. ápr. 16. 15:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Március végén április elején többször együtt voltunk védekezés nélkül a férjemmel, 10én megjött ahogy kellett, de tovább tartott mint szokott, valamint olyan fura a mellem. Mikor az első gyerkőcünket vártam akkor is a mellemen vettem észre hogy valami furcsa, de akkor már 8-9 hetes volt.
2012. ápr. 16. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha megjött, ráadásul tovább tartott, akkor vlsz nincs babád. :( Páran beszámolnak "menstruációról" terhesség mellett, de azok általában rövidebbek, gyengébbek, hiszen akkor csak részleges méhnyálka-leválás van.
2012. ápr. 16. 17:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy én is így sejtem. :( De nem baj, majd jön ha akar.
2012. ápr. 16. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!