Ha sikerült a lombik akkor már nem kell szedni a Prednisolont meg az Aspirin Protectet?
Mi sem Pécsiek vagyunk, a mi városunkban nincs jó nőgyógyász, jártunk már előtte a Kaáliban pesten, ahol azt mondták lombikkal sem lehet babám... Aztán nem adtam fel, és átjöttünk Pécsre, és mégis sikerült, ráadásul elsőre :)
Hidd el, innentől már nem számít semmi, csak hogy ott van veletek a picúrka!
Ugyanúgy számolják a heteket, mint a normál terhességnél, utolsó mensi első napjától, nem számít az, hogy lombikkal fogant a baba.
Én nem sokat feküdtem a beülti után sem, az első 3 nap végigfeküdtem, aztán lassan egyre többet voltam fent, először 1-2 óránként 10-15 percet, aztán egyre többet voltam talpon. A beülti utáni 12. napon már dolgozni mentem, utána már csak délutánonként pihiztem 1-2 órát, mindent ugyanúgy csináltam mint előtte (na persze nem emelgetek nehezeket, jobban beosztom a házimunkát).
Ha van még kérdésed, vagy dumcsizni akarsz, írj nyugodtan :)
Nekem mindkét petevezető átjárhatatlan, vagyis az egyik félig volt átjárható, a másik egyáltalán nem. A kaáliban azt mondta a doki, hogy a feleset ki kell venni, mert amíg az úgy ott van, addig nem fog soha megtapadni baba. Hát nem lett igaza :) Megvan mindkét petevezetőm, és baba is van a pocimban :D
Ezen kívül nálam még csökkent glükóz tolerancia, ami a cukorbetegség kezdete.
A páromnak látóterenként 1-1 kiskatonája volt a lombik során, előtte sem volt fényes az eredménye, de ettől lényegesen jobb volt, aztán mire kellett volna, már csak ennyi maradt, de ez sem volt akadály szerencsére.
Szóval mi bonyolult páros vagyunk, csoda hogy sikerült a babócánk :)
Nálatok mi volt a baj?
Az a lényeg hogy sikerült :))
Nálunk évekig nem találtak semmit,aztán kb 3-ik hormon vérvételen kiderült hogy magas a prolactinom,arra kaptam gyogyszert.Persze ez már Pécsen derült ki.A Férjemnek volt már két spermavizsgálata azt mondták tökéletes,persze pécsen az is kiderült hogy nem olyan gyorsak..szoval egyszer találtak gondot másszor meg nem..de a lényeg hogy velünk van már :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!