Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha sikerült a lombik akkor...

Ha sikerült a lombik akkor már nem kell szedni a Prednisolont meg az Aspirin Protectet?

Figyelt kérdés
6 hetes leszek a héten,ma elfogy a Prednisolon meg az Aspirin protect.Akkor már csak az utrot meg a vitaminokat kell szedni?Köszi
2012. ápr. 16. 13:11
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A Doki multhéten csak utrot irt fel,de a többit elfelejtettem megkérdezni.Majd csak 2 hét mulva megyek ujra.Köszi
2012. ápr. 16. 13:13
 2/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellett szednem. Amikor elfogyott az elején kiírt adag, akkor be kellett fejezni a szedését (Pécs).

Igen, utána már csak a prog.pótló maradt, ami esetedben az utro, és a vitaminok.

Gratulálok!!!

2012. ápr. 16. 13:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm!Én is Pécsre járok,megkérdezhetem hogy te kihez?Hányadik lombikod sikerült?
2012. ápr. 16. 13:24
 4/14 anonim ***** válasza:

Várnagy Ákos az orvosunk, és az 1. lombik sikerült, egy kislány van a pocimban és a 26. hétben járunk :)

Te kihez jársz, hányadik beültid volt?

2012. ápr. 16. 18:34
 5/14 A kérdező kommentje:
Én is a Várnagy Ákos Doktor úrhoz járok és ez volt az elsö lombikunk :) Nagyon aranyos a Doki,még sosem volt ilyen jo nőgyógyászom:)A meddöségibe meddig kell járni?Gondolom a szülésig nem oda kell.Talán a mellette lévő épületbe?És Te ott kihez jársz?Vagy ez hogy van?Bocsi csak ezt még nem kérdeztem meg.Köszi és gratulálok a kislányodhoz!
2012. ápr. 17. 09:03
 6/14 A kérdező kommentje:
És Ti mennyit vártatok a Babára?Mi 4 évet..de végre megérkezett! :))
2012. ápr. 17. 09:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Bocsi kicsit félreértelmeztem,gondolom van magánrendelése a Doktor Úrnak és oda jártok.
2012. ápr. 17. 09:19
 8/14 anonim ***** válasza:

Igen, mi a lombik kezdete óta nála vagyunk, tehát terhesgondozáson is nála maradtunk. A 7. heti Uh után mondta, hogy már nem kell oda járni, mehetek a saját dokimhoz, és akkor kérdeztem meg, hogy maradhatunk-e nála. A magánrendelése a másik épületben van, jól gondoltad :) Én is nagyon bírom a dokit, normálisan bánik az emberrel, és ez nagyon fontos.

Nekünk pontosan a 35. próbálkozós ciklusomban sikerült a pici lány, szóval szinte 3 év, de most már azt mondom megérte, a lényeg hogy itt van a pocimban :D

Mikor kell menned UH-ra? Akkor már biztos lesz szívhang is :)

2012. ápr. 17. 13:21
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Jövöhéten kell mennem ultrahangra,akkor leszek a 7 hét körül.Nekünk majdnem 4 év kellett hozzá.Sajnos vidéken nincsen jó Nőgyógyász,és későn mentünk Pécsre.De a lényeg hogy sikerült és velünk van már a kis Babócánk! :) Nekünk lombikosoknak hogy kell számolni a heteket?Szerdai napon jött meg a menzeszem de pénteken volt a beültetésem,akkor melyik nap töltöm be a hetet?köszi
2012. ápr. 17. 13:53
 10/14 A kérdező kommentje:
És mikor kiderült nálad hogy sikerült mennyit pihentél utánna?Feküdni kell késöbb is?Beülti után a 3 hetet végigfeküdtem,most már néha sétálok egyet,mást nem csinálok.
2012. ápr. 17. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!