Ha sikerült a lombik akkor már nem kell szedni a Prednisolont meg az Aspirin Protectet?
Nekem nem kellett szednem. Amikor elfogyott az elején kiírt adag, akkor be kellett fejezni a szedését (Pécs).
Igen, utána már csak a prog.pótló maradt, ami esetedben az utro, és a vitaminok.
Gratulálok!!!
Várnagy Ákos az orvosunk, és az 1. lombik sikerült, egy kislány van a pocimban és a 26. hétben járunk :)
Te kihez jársz, hányadik beültid volt?
Igen, mi a lombik kezdete óta nála vagyunk, tehát terhesgondozáson is nála maradtunk. A 7. heti Uh után mondta, hogy már nem kell oda járni, mehetek a saját dokimhoz, és akkor kérdeztem meg, hogy maradhatunk-e nála. A magánrendelése a másik épületben van, jól gondoltad :) Én is nagyon bírom a dokit, normálisan bánik az emberrel, és ez nagyon fontos.
Nekünk pontosan a 35. próbálkozós ciklusomban sikerült a pici lány, szóval szinte 3 év, de most már azt mondom megérte, a lényeg hogy itt van a pocimban :D
Mikor kell menned UH-ra? Akkor már biztos lesz szívhang is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!