Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek nem sikerült a lombik,...

Akinek nem sikerült a lombik, mikor derült ki?

Figyelt kérdés

A tesztelésnél? Vagy az uh-on, vérvételen?

Ha probléma mentes a 3 hét az első uh-ig akkor is lehet baj?

2012. ápr. 12. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nemek ugyan még nem volt lombikom,de akár már a negativ tesztnél kiderülhet,hogy nem sikerült!De a vérvételkor mindenképp kiderül!
2012. ápr. 12. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
:-S NEKEM
2012. ápr. 12. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Én teszteltem mindkétszer beültetés utáni 10. naptól kezdve, úgyhogy mire vv-re mentem, már tudtam mi a helyzet, nem ért meglepetés.
2012. ápr. 12. 14:09
 4/6 A kérdező kommentje:
ha negatív a teszt, akkor tuti nincs baba? Vagy ha pozitív akkor tuti van? Nincs olyan, h álpozitív a sok hormontól?
2012. ápr. 12. 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár nekem sikerült a lombik, azért leírom, hogyan történtek az elején a dolgok. (plusz javasolnám a ciklus.hu-n a lombikos topicot)

Bár nem volt könnyű, de kivártam a 2 hetet, mikor mehettem laborba. Valaki nem bírja, és tesztel, ilyenkor is derülnek ki dolgok, de ugye a vérvétel pontosabb.

Nekünk emilben küldték meg az eredményt a HCG-szintről, először nem is értettük, aztán kiderült, hogy úgy néz ki baba van. Azaz beágyazódott.

Ezután jött az első UH, hogy tényleg ott van, nem méhen kívüli pl. látszik szikhólyag.

Sajnos nálam ezután vérzés lépett fel, berohantam a dokihoz, és akkor láthattam a szívverését, ami csak egy villogó pötty volt a monitoron. Lehetett esetleg vérömleny, vagy a másik sejt, ami végül nem maradt meg. A biztonság kedvéért otthon kellett maradnom a 12. hétig és szinte csak fekhettem. Gyógyszert kellett használnom, Utrogestan hüvelytablettát, tehát hormonálisan is meg lettünk támogatva. Kb a 12. hét az, amikor már biztosabbra veszik, hogy nem lesz gond, de sajnos olvastam későbbi negatív tapasztalatokról. Az én dokim azt mondta, hogy nem sokkal rizikósabb egy lombik, mint egy normál terhesség.

No persze, ehhez össze kell jönnie, ami ugye nálunk nehezebb!

Mindenesetre sok sikert kívánok nektek!

2012. ápr. 12. 14:13
 6/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Álpozitív csak akkor lehet a teszt, ha túl korán csinálod, mert a tüszőrepesztő szuri HCG tartalmú. A többi hormon nem befolyásolja a teszt eredményét. Beültetés után 10 nappal már biztosan nem a szurit mutatja a teszt, de álnegatív még ilyenkor is lehet. Azért a biztonság kedvéért vérvételre jó elmenni. Ha sikerül, utána minden ugyanúgy zajlik, mint spontán terhességnél. :-)

2012. ápr. 13. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!