Találkoztatok már olyan anyákkal (emberekkel) akik lenézik, vagy leszólják azokat akiknek mesterségesen sikerült csak teherbe esniük?
Komolyan vannak ilyen emberek???? Hihetetlen. Nekem spontán jött össze mind a kettő ráadásul gyorsan, de soha eszembe nem jutna emiatt jobbnak tartani magamat annál akinek lombikkal sikerül. Maximum szerencsésebbnek, mert elég nagy lelki teher lehet az, ha nem sikerül a babavállalás úgy ahogy az ember elképzelte.
Semmiképpen ne szégyelld, hogy hogyan fogantak a fiaid, lényegtelen a gyereknevelés szempontjából (mint ahogy a császár avagy a normál szülés is) Ha valaki tényleg lenéz emiatt azzal meg ne törődj!
Nem találkoztam még,nem is szeretnék. Miért nézném le azt aki csak így tudott teherbe esni? Sőt,inkább örülni kell ennek,mert nem mindenki vállalkozik arra,hogy ilyen procedúrát bevállal!
Inkább gratulálok,mert tudom hogy sok kitartás kell hozzá!
Nem is értem...egyáltalán minek kell tudni egy "jött-mentnek" hogyan fogant meg a baba...
Én tuti nem beszélnék erről, nyilván csak a család tudná, meg esetleg a barátnőm(1 van csak:))
És nem azért mert szégyenlem, hanem mert senkire sem tartozik!
Ha meg olyan a helyzet, hogy kiderül, akkor az egy nagyon szemét dolog, ha valaki ezért lenéz...
Hála Istennek, hogy ilyen fejlett az orvostudomány!
Én el tudom képzelni, hogy valaki lenéz emiatt, mivel mások az emberek és nem mindenki került olyan helyzetbe, hogy ezt megértse, vagy éppen más elvei vannak és nem ért egyet ezzel.
De nem is kell ezzel foglalkozni, hiszen valaki úgyis lenéz ha lombikkal lett a babád, ha császáros voltál, vagy ha nem szoptatsz és még sorolhatnám. Az egész életünk ítéletekből áll, de épp ezért fontos, hogy magunkkal összhangban legyünk és legyen pár ember körülöttünk, aki hasonló véleménnyel van mint mi. Az a lényeg, hogy közvetlen környezetedben jól érezd magad, ott elfogadjanak és szeressenek bárhogy is fogantak és születettek a babáid. Az ítélkezők meg nem érdekesek. Lehet más a véleményük, de akkor mi van? Éljenek boldogan a kis világukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!