Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Találkoztatok már ilyen...

Találkoztatok már ilyen helyzettel?

Figyelt kérdés

Kínos kérdés.

Közösülés után felpolcolva maradtam, aztán felkeltem, tettem a napi teendőim, és úgy éreztem, alig jött ki valami.

Most, órákkal később épp délutáni pihenőt tartunk a férjemmel, és fekvő helyzetben "elöntött". Ilyen még nem történt velem, hogy órákig semmi, aztán hirtelen...

Volt már valaki így?

Ez miért lehetett?

2011. febr. 20. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Nekem pár hete 5 nap után jött ki. Én is csak néztem nagyokat.
2011. febr. 20. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, volt. De hát igen, miért is ne lehetne?

Ami bement annak ki is kell jönnie...nem szívódik fel, aztán persze lehet ez aprólékos vagy egy az egyben.

2011. febr. 20. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap este akcioztunk mi is es most delutan jött ki nekem
2011. febr. 20. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is csak másnap jött ki én is nagyot néztem!

2011. febr. 20. 14:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy nem vagyok egyedül :D

és volt, akinek így összejött a baba? Mert nekünk célunk...

2011. febr. 20. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát, nem így, de összejött. Éppenséggel, akár így is lehetett volna.
2011. febr. 20. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét gyermekem úgy jött össze, hogy akció után én rögtön felkeltem és zutty ki minden.

Nyugi, nem minden jön ki, és elég csak fél csepp se, ami bent marad:)

2011. febr. 20. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig több részletben jön ki, hajnalban (amikor felkelek), és másnap reggel és még délelőtt is, pedig nem akciózunk mostanság. (Két gyerekünk van, sosem polcoltam magam sehova)

Szerintem nem ettől függ, hogy összejön-e a baba...

Azért csak hajrá! :o)

2011. febr. 22. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem jön ki ovus együttlétnél semmi mióta a dokim tanácsát követjük, azt mondta az a lényeg, hogy először a pasinak legyen orgazmusa aztán oldja meg, hogy utána következzen a nő, kézzel segítsen rá vagy akármi, mert a lényeg, hogy olyankor a nő az orgazmus hatására szinte beszippantja a kiskatonákat, szinte eltünteti őket , segíti vele az útjukat, na a lényeg amióta így csináljuk ovu környékén azóta nem tocsogok a cuccba, fél óráig hason fekve maradok utána, szintén a doki tanácsára(lombik után is úgy kell lenni, gondolom oka van) .Viszont amikor nincs ovum akkor ez nem hat, akkor kifolyok én is, gondolom azért mert olyankor zárt a méhszáj és nincs hova eltüntetni a kiskatonákat.
2011. febr. 23. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!