Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Találkoztatok már olyan...

Találkoztatok már olyan anyákkal (emberekkel) akik lenézik, vagy leszólják azokat akiknek mesterségesen sikerült csak teherbe esniük?

Figyelt kérdés
Én sosem tagadtam,hogy lombikkal lett a két fiam.De mostanában volt olyan eset,amikor furán reagáltak erre.Nem érzem,hogy szégyenlenem kellene,hogy kellett egy kis segítség a babákhoz.Szerintetek?

2012. ápr. 11. 13:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Igen,biztosan az ikrek miatt volt a "gondoltam",de azért ez akkor is gáz,nem?Rengeteg ikerpárt látok a városban,a játszótéren,stb.,de eszembe nem jutna rákérdezni,miként lettek,még ha ismerem őket sem!
2012. ápr. 11. 14:23
 22/23 anonim ***** válasza:

Nem találkoztam, de ha így lett volna, biztos beszóltam volna. Egyáltalán nem kell szégyelned, sőt!

Nekem igaz nem kellett lombik, de megszenvedtünk és gyógyszer kellett az elsőnél (pco miatt closty).

A lényeg, vagy két gyönyörű gyermeked! Van akinek lombikkal sem sikerül.

2012. ápr. 11. 16:43
 23/23 anonim ***** válasza:

Eleg szomoru,hogy ezert valakit leneznek :(

Nekunk van egy majdnem 3 eves fiunk es egy 16 hetes pocaklakonk,mindketto elsore sikerult de eszem agaba se lenne magamat ezert tobbre tartani.

En inkabb pont,hogy felnezek azokra akiknek lombikkal sikerult a baba mert tudom,hogy nem egyszeru procedura.

Egyebkent ezen az egyhazas dolgon en is meglepodtem. Mi komoly hivok vagyunk(baptistak) de tudtommal a mi egyhazunk nem iteli el sot vannak baptista ismeroseink akik lombikkal probalkoznak(sajnos eddig sikertelenul).

2012. ápr. 12. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!