Találkoztatok már olyan anyákkal (emberekkel) akik lenézik, vagy leszólják azokat akiknek mesterségesen sikerült csak teherbe esniük?
Nem találkoztam, de ha így lett volna, biztos beszóltam volna. Egyáltalán nem kell szégyelned, sőt!
Nekem igaz nem kellett lombik, de megszenvedtünk és gyógyszer kellett az elsőnél (pco miatt closty).
A lényeg, vagy két gyönyörű gyermeked! Van akinek lombikkal sem sikerül.
Eleg szomoru,hogy ezert valakit leneznek :(
Nekunk van egy majdnem 3 eves fiunk es egy 16 hetes pocaklakonk,mindketto elsore sikerult de eszem agaba se lenne magamat ezert tobbre tartani.
En inkabb pont,hogy felnezek azokra akiknek lombikkal sikerult a baba mert tudom,hogy nem egyszeru procedura.
Egyebkent ezen az egyhazas dolgon en is meglepodtem. Mi komoly hivok vagyunk(baptistak) de tudtommal a mi egyhazunk nem iteli el sot vannak baptista ismeroseink akik lombikkal probalkoznak(sajnos eddig sikertelenul).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!