Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hova vagy kihez forduljunk...

Hova vagy kihez forduljunk hogy összejöjjön a baby?

Figyelt kérdés
aki kérdezz válaszolok min mentünk keresztül...addig nem írom mert úgy gondolom egyszerűbb lesz a beszélgetés lépésről-lépésre! a kérdésre kérem a választ és a válaszra reagálva elárulok mindent...

2012. ápr. 13. 23:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
pont középidőben voltam, így a 21. napi vérvételre egy héttel rá tudtam menni. az eredmények kb egy hónap alatt vannak meg. általános doki nem biztos, hogy tud kérni hormonképet, ezért lenne jó endokrinológus. sok szerencsét kívánok és mihamarabbi babásodást :))
2012. ápr. 15. 14:38
 22/26 A kérdező kommentje:
aranyos vagy és köszike
2012. ápr. 15. 14:41
 23/26 anonim ***** válasza:

Szia,én írtam a teát.Mindenképpen a szálasat vedd ne a filtereset, én patikában vettem, Herbáriás,és néhány száz ft.

Minden nap egy csészével ittam, először a cickafarkot, aztán peteérés után a palástot.

Igazából nem úgy ittam, ahogy rá volt írva a hátuljára, mert azt sunyi módon nem olvastam el,csak egy nagy kanálnyit leforráztam vízzel,volt,hogy melegen, volt, hogy hidegen, de egy napot se hagytam ki, mellé még elevitet,c vitamint és e vitamint szedtem, + a gyertyázás, és így jött össze,de sztem a tea segített, mert c vitamin kivételével a többit szedtem korábban is

2012. ápr. 16. 09:22
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszi a tea infót! megnéztem a pajzsmirigy vizsga eredményét 5.2 volt 4-ig van írva hogy az a határ....
2012. ápr. 17. 18:43
 25/26 Manka68 ***** válasza:

A határ nem számít... Ha babásodni szeretnél, le kell vinni 2 alá. Endokrinológusom mondta. Kaptam rá gyógyszert, 2 hónap alatt jó lett nekem is. (3,9-ről 1,7-re először, majd kicsit emelt adaggal azóta is 1 körüli az érték) Az első próbálkozós hónapban pozit teszteltem utána. Sajnos nem maradt meg, de nem emiatt.

Szóval keress egy jó endokrinológust!

2012. ápr. 18. 04:32
 26/26 anonim ***** válasza:
mondtam én, hogy a tsh-val lesz a baj..:)
2012. ápr. 18. 05:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!