Szerintetek lehetséges hogy majd összejöjjön?
a 8:28-as vagyok
szerintem a 2-3 nap ide-oda az nem vészes, szerintem rendszeresnek mondható. Egyszeri kéthetes csúszás simán lehet a műtét miatt. Nekem is volt, hogy kimaradt egy hónapig, az orvos nem talált semmit, aztán visszaállt rendesen, egyik hónapban 30-31 napra jött meg a következőben 27-28-ra. Szerintem fontos, hogy írd, mert lehet, hogy az egy petefészkednél hamarabb, a másiknál később van - nálam pl így volt.
Ha az a kérdés, hogy van-e peteérésed, és mikor, a legegyszerűbb 1-2 hónapig ovutesztet használni. Olvasd el a használati útmutatót alaposan, mert a két csík nem poziítvat jelez :) Ha kell ebben segítség, csak szólj. Ha van peteérésed, és az ovuteszt mutatja, akkor tudod, mikorra kell időzíteni. Ha így nem jön össze fél év alatt, akkor el kell menni orvoshoz. Azt nem tudom, hogy hány éves vagy, és mióta próbálkoztok, de azért ehhez kell egy kis idő. Szedj pl folsavat, vagy vitaminokat, mert az sokat segíthet. A ciklusodat helyreteheti egy cickafarktea kúra. Van egy halom megoldás :) Ha tudok segíteni, írj.
11:08-as vagyok
A 29 tök fiatal :) Én 35 leszek szeptemberben, 25 hetes vagyok, 11 hónapig próbálkoztunk. Kipróbáltam minden félét, az ovuteszt nekem nagyon bejött, bár a baba akkor készült, amikor nem használtam. Drukkolok, hogy sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!