04. 07-én jött meg a menzim. Melyek azok a napok amikor biztos teherbe eshetek? Érdemes előtte önmegtartóztatást tartani?
ahogy elmúlik a vérzésed onnantól 2naponta érdemes együtt lenni, ezt nem értem az önmegtartóztatást
nem jobb ha minden nap többször együtt vagytok, a spermának kell 2 nap hogy megújuljon hogy újabb egészséges friss spermák termelődjenek, és akár 3 napig is elélnek odabent várva a petesejtet,.
szóval ezért érdemes és elég 2-3 naponta együtt lenni a biztos siker érdekében !
2 éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája
Hát alapvetően sosem "biztos" hogy teherbeesel, szóval erre nincs garancia, még akkor sem, ha pont eltalálod, mikor vagytok együtt.
Ovuláció előtti 48 órában van a legtöbb esélyetek.
De alapvetően egyetértek az előző válaszolóval, amint elmúlt a menstruációd, 2 naponta a következő menszeszig érdemes. Vagy amikor megkívánjátok. :)) Nem tudom mióta próbálkoztok, és hogy hány éves vagy, de az első évben érdemes lazán, nem teljesen rágörcsölve csinálni, a párok több mint 80%-nak sikerül 1 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!