Mikor eshetek teherbe?
Figyelt kérdés
Elviekben a ciklus .hu szerint Április 1 töl-10 ig lehet teherbe esni. ezeken a napokon érdemes naponta együtt lenni vagy itt is két naponta legyünk együtt, vagy akkor és annyiszor ahányszor megkívánjuk egymást.??
7.-én lesz ovunap érdemes ezen a napon kétszer együtt lenni?
2012. márc. 26. 07:10
1/2 anonim válasza:
A hődet is mérd mellette és figyeld a nyákodat is.Az ovu tesztet is ajánlanám.A naptármódszer nem a legbiztosabb.Amúgy kétnaponta elég.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is elég 2naponta, mert akkor van ideje a spermáknak újratermelődni. Akkor legyetek együtt, amikor jólesik egyébként, tehát ha ennél gyakrabban, akkor az nyilván nem baj, és se nem növeli, se nem csökkenti az esélyeket. Én használtam ovu tesztet, de akkor nem jött össze, de nekem világosan megmutatta mikor van peteérésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!