Fura kérdés lehet, DE ha 1 hónapig nem voltunk együtt a férjemmel, ez a hosszú önmegtartóztatást "megszenvedik" a spermák?
Babát szeretnénk,az előző hónapban különböző okok miatt nem tudtunk együtt lenni. Viszont babát szeretnék és a napokban van a peteérésem. Szóval a spermák nem öregedtek el vagy hasonló?
Köszönöm ha írtok,a furcsa kérdésemre!
Az előzőek alapján tehát nem hiszem, hogy olyan öreg lenne az a sperma. :)
Amúgy meg nem is jó, ha sokáig tartogatja, mert a nagy izgalomtól pillanatok alatt elélvezhet.
Értem.
Én kérek elnézést,most azonnal felfrissítem a 20évvel ezelőtt tanultakat. Cinizmus nélkül írtam.
Elnézést mégegyszer.
Számomra is hihetetlen, hogy nem elégítette ki magát.
De ha így is van, nincs káros hatása.
Köszi!
Teljesen normális amúgy a házaséletünk, csak volt egy hosszadalmas betegsége- valószínű hogy az önkielégítés volt az utolsó ami eszébe jutott- ami miatt volt kimaradt ilyen sok idő!
Utána néztem - sajna nem a kérdésem kiírása előtt- a dolgoknak! Minden rendben van Vele (velük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!