Fura kérdés lehet, DE ha 1 hónapig nem voltunk együtt a férjemmel, ez a hosszú önmegtartóztatást "megszenvedik" a spermák?
Babát szeretnénk,az előző hónapban különböző okok miatt nem tudtunk együtt lenni. Viszont babát szeretnék és a napokban van a peteérésem. Szóval a spermák nem öregedtek el vagy hasonló?
Köszönöm ha írtok,a furcsa kérdésemre!
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Akkor nagy valószínüséggel,ez a hónap sem sikerül. Az hosszú idő utáni első együttlétünk ovulációkor volt.
Mégegyszer köszönöm!
kapaszkodókat keresvén találtam egy olyan linket a vital.hu-n hogy az spermiumok élettartama(képződéstől az ejakulációig) 1-2 hónap
a remény hal meg utoljára)))
Jaj, ne keseregj már, 1 hónap miatt??
Gondolom még nem vagy 38 éves, hogy minden egyes hónap annyira számítson.
Köszönöm a választ!
30éves vagyok, a férjem pedig 36éves. Ez a 7.hónapunk.
Az előző hónapban nagyon korán elment-vagy felszívodott a magzat.
Optimistábban állok most a dolgokhoz! Olvastam, hogy igen ilyen hosszú idő alatt sok spermium öregszik és elhal, de vannak élők is jobban mozgók!Nem dohányzunk próbálunk egészségesen élni,és most remélni a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!