Teherbe eshetek így szerintetek?
Figyelt kérdés
29-én délután voltunk együtt párommal, előtte 1-2 napja már "nedves" napjaim voltak. Másnap nagyon fájt a hasam, gondoltam, ez volt az ovu.
Viszont most délután hirtelen lökéssel távozott belőlem ilyen tojásfehérje-szerű nyák - tehát mégis csak most lett volna pé-m?
Csak 29-én voltunk együtt párommal - akkor pont lecsúsztunk a babóról? Túl korán voltunk együtt, ugye?:(
Egyébként pont ma van a ciklusom 14. napja, de nem szabályos a mensim, 26 napra szokott inkább megjönni, illetve első babánk "igazoltan" a ciklusom 10. napján fogant.
2012. ápr. 1. 17:14
1/1 anonim válasza:
Az erősebb spermiumok akár 4-5 napig is élhetnek a petevezetékben (2-3 nap a jellemzőbb mondjuk). Az esély megvan szerintem... esetleg próbálj ovutesztet használni, hogy könnyebb legyen az időzítés, ha most mégsem sikerült volna. Drukkolok. 25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!