Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy sikerült...

Lehetséges hogy sikerült teherbe esnem?

Figyelt kérdés

3-án voltunk együtt a párommal, de mivel rendszertelen a havim, nem tudom pontosan mikor lenne esedékes az ehavi menszeszem.... a mellemből tej jön, kicsit nagyobbak a kelleténél.

Már van egy két éves kisfiam dde nála nem voltak jelei a terhességnek, csak a doki mondta, hogy kisbabánk lesz....

2012. ápr. 10. 14:08
 1/7 A kérdező kommentje:

Természetesen tervezzük már egy ideje a 2. babát és ezért kérném a segítságeteket.

Tesztet még nem csináltam, a dokim szerint majd jövő héten, olyan 20.-a körül végezzem el ha addig nem jönne meg.

2012. ápr. 10. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Pecsételsz néha-napján? És ha igen, milyen színűt?

Még nem mutatja ki a terhességi teszt hogy terhes vagy-e, még legalább egy hetet kell várnod. Ilyenkor még nincsenek nagyon tünetek, majd inkább az 5. hét után lesz hányinger, hányás, fejfájás, derékfájás.

Drukkolok, hogy sikerüljön! 30+4 hkm

2012. ápr. 10. 14:12
 3/7 A kérdező kommentje:

ilyen "krémes" folyásom van, de azon kívül semmi....

az első babánál sem olt semmi tünetem, egyszer sem voltam rosszul nem voltam kívánós sem.... semmi...

nagyon örülnénk ha sikerülni a második is! :-)

2012. ápr. 10. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Bármi lehet, talán most még valóban korai a tesztelés, mert nem biztos, hogy 3.-n ovuláció is volt... a megduzzadt mell az jó jel lehet :)

Én 14 nappal együttlét után azért cisnálnék egy tesztet, hátha, és ha az negatív, akkor rá 4-5 nappal megint.

2012. ápr. 10. 14:40
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi, ez most nyugtatóan hatott a lelkemre! :-)

remélem én is hogy sikerült a baba!

a doki is 2 hetet mondott, ha addig nem jönne meg akkor teszteljek, csak még azt nem figyeltem meg hogy menstruáció előtt is megduzzadhat e mell?!

mert eddig ilyeneket még nem figyeltem magamon....

2012. ápr. 10. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló vagyok.

Mindenkinek más a mensi előtt, nekem egészen érzékeny volt a mellem, és meg is feszült ovutól mensi előtti 2-3 napig. Nekem akkor nem feszült és fájt, amikor terhes lettem :)

Szóval ez mindenkinek más, de ha eddig nem volt, akkor lehet kedvező jel :)

2012. ápr. 11. 09:51
 7/7 A kérdező kommentje:

eddig még mindig semmi változás, csak annyi hogy egy picit fájnak a melleim, meg néha viszket egy picit a mellbimbóm.... :-)

az első terhességemnél nekem sem voltak előjeleim! :-)

rengeteget járok pisilni még ezen felül! :-)

2012. ápr. 11. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!