E-vitamin mellett sikerült valakinek teherbe esni?
Én azért annyiban helyesbítenék az első hozzászólón, hogy nem feltétlen a vitaminok függvénye, lehet emellett cukor probléma, pajzsmirigy, hormon probléma is!
Az én tapasztalatom az, hogy segíthet, persze nem csak ez kell hozzá!!
Én a ciklusom 16. napjától(amikor már megvolt a peteérés, orvos igazolta UH-on),ittam palástfű teát egy nap egy csészével,meg minden másnap szedtem E-vitamint(köztes napon multivitamint.
Hogy ettől-e, azt nem tudom, vagy csak a természet is így intézte volna, sikerült abban a hónapban, mikor először ittam teát és szedtem e-vitamint is(multivitamint már előtte is szedtem minden nap)!
Ja és 5hetesen, amikor kellett mennem UH-ra, akkor már 18mm-es volt a nyálkahártyám!
Tulajdonképpen a e-vitamin is meg a tea is a beágyazódást, és a méhnyálkahártya vastagodást tudja elősegíteni!
De engem kivizsgáltak mielőtt elkezdtünk próbálkozni!
Ultrahang, teljes labor, hormonok, cukor stb.
Mindenem rendben volt.
Szerintem ártani nem ártasz vele, ha szeded! :)
18hkm
Kedves Kérdező!
Két év sikertelen próbálkozás után kezdtem el E-vitamint szedni, a következő hónapban terhes lettem. (Sajnos műtét lett a vége 9hetesen,erről persze nem a vitamin tehet, és nem is ide tartozó téma)
Kezdek talpra állni, és újra szedem, mert hiszek benne, tudom, hogy nekem ez segített;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!