Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Folsav+E vitamin szedése...

Folsav+E vitamin szedése segített már valakinek a teherbeesésben? És mennyi idő után?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy pl előtte sokáig nem jött össze.
2010. júl. 19. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én szedtem, aban segített, hogy nem voltak olyan erős görcseim a menseskor, könnyebb volt, így szerintem a megtermékenyülés is könyebben ment...amúgy másfél év után jött össze, de az e vitamint csak kb az utolsó pár hónapban szedtem.
2010. júl. 19. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igen, segített. Vagyis gondolom, hogy nagyban közrejátszott. Előtte 2 évig próbálkoztunk.
2010. júl. 19. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
3 év próba után kezdtem,2 hónap múlva terhes lettem.nem tudom,az segített e,de nagyon úgy néz ki
2010. júl. 20. 08:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

tavaly nyáron, kb. 8 év !!! próbálkozás után kezdtem én is Folsavat szedni, és kb. 3 hónap múlva lett pozi a teszt.

Már jogerős határozatunk is volt örökbefogadásra, az is, de gondolom a Folsav is segített.

Mindenképp javaslom. E-vitamint nem szedtem, de minden ami vitamin, normál adagban csak jó lehet.

2010. júl. 20. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!