Van valakinek véleménye az e-vitamin ill. a Folsav tabletáról? Mert én most ezt szedem, mert hiába probálkozunk nem jön össze, szedte valaki már ezeket?
Én folsav szedése közben estem teherbe.
Hasznos vitamin!
Szerintem ezeket csak akkor szedd,ha terhes leszel.Addig pedig szedjél multivitamint és igyál esetleg Béres cseppet.
A folsavtól és az E vitamintól nem leszel előbb terhes!
Megcáfolom az előző válaszolót. Nekem a dokim mondta, hogy az E vitamin segít!! Ugyanis a májat progreszteron termelésre készteti, ami tudjuk a beágyazódásért felelős.
A ciklusom elejétől szedem vas komplex-el együtt (ebben is van folsav+vas+még valamik), hétfőn teszteltem pozitívat, a mensi előtt 2 nappal. napi 1x200g-osat kellett szedni. Ezek után el lehet dönteni hogy hasznos-e vagy sem. Lehet, hogy ebben a hónapban amúgy is terhes lettem volna, és nincs szerepe az E vitaminnak, de ezt már soha nem fogom megtudni,de őszintén szólva ez nem is érdekel, csak az eredmény.
Sok sikert, és mihamarabbi babásodást!!!:)
Ezeket találtam interneten:
- C-vitamin: kollagéntermelést szabályozza, segít a petesejt utáni sebgyógyuláskor, és segít a vetélés megelőzésében is;
- E-vitamin: gyógyulást támogatja, elősegíti a beágyazódást
- Cink: sebgyógyulás, beágyazódás, hormontermelés szabályozása
Én is szedem mindegyiket, remélem hatásos lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!