Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két vitamin nem lesz túl sok?...

Két vitamin nem lesz túl sok? Volt egy vetélésem és most ujra próbálkozunk. Szedem az Eurovit kismamavitamint viszont mivel eléggé hullik a hajam a gyógyszertárban adtak egy ugyszintén Eurovit nevű vitamint hogy azt szedjem.

Figyelt kérdés
Kb két hete szedem mindkettőt de ez így nem lesz sok? Azt sem szeretném ha ez miatt baj lenne. Egy hét mulva nem várom a mensit és ugyanolyam "megérzésem" van mint először hogy én mintha terhes lennék.....és 3 hónappal ezelőtt az is voltam,csak sajnos elment:-(
2008. nov. 26. 12:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Én egyszerre szedtem 3hétig az Elevitet a baba miatt és a biovannet a hajhullásom miatt. Azért csak 3hétig mert akkor jöttem rá hogy a kettő együtt ártott, rosszullét, fejfájás, hányinger, álmosság. Nekem nem jött be.
2008. nov. 26. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!