Szoptatás alatt tényleg ki hullik a haj? Most 6 hetes a kisfiam, de nem hullik. Milyen vitamin vált be nektek, hogy nem hullott a hajatok? Vagy ha hullot, mitöl maradt abba?
nem törvényszerű.
Inkább akkor szokott, ha közeledik az ősz.(is)
Rendes táplálkozás mellett egyáltalán nem valószínű, hogy hullani kezd, hacsak vki nem kimondottan hajlamos rá.
Sima kombinált vitaminok jók a szoptatás okozta kimerülés ellensúlyozására.
nekem mindkétszer hullott, amikor 3-4 hónaposak lettek, de nem a szoptatás miatt, hanem , mert a hormondjaim kezdtek visszarendeződni. Sajnos ez ezzel jár. De amikor megjön utána már abbamarad, és a haj is gyorsan ujranő, csak győzze tűzgélni az ember a sok kishajakat, amik nőnek :-)
Figyelni kell, nehogy vashiányos legyél, mert akkor még jobban hullik. Mindenféle csodasamponokat is próbáltam, meg hajszeszeket, de hullani még ugyanúgy hullott a hajam, amig meg nem jött... bár lehet csak a megfelelőt nem találtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!