Akinek lombik során 5 napos (hólyagcsíra, blasztocita) embriókat ültettek vissza, és megnézhették őket a beültetés előtt, hogy néztek ki?
Mármint sok kis sejtecskét láttatok? Mert mi igen, a neten viszont nem így nézett ki...inkább a szedercsíra állapotnak megfelelőhöz hasonlítottak, pedig a doki azt mondta, nem azok...
Tudom, ne idegeskedjek emiatt és bízzak az orvosokban...de nem hagy nyugodni.
Sok kicsi volt az biztos, neten nem nagyon nézegettem.
Ha 5 naposan kaptad vissza őket, akkor tuti blasztok.
Drukkolok!
21+6 hetes ikres lombikos kismama
Szia, köszönöm, így kicsit megnyugodtam!:)
Csak már olyanokra is gondoltam, hogy mi van, ha összecserélték valakiével...hiába, most sok a szabadidőm, van időm agyalni:)
Gratulálok!!! Megkérdezhetem, hányadik lombikod sikerült?
Sok boldogságot és egészséget nektek!!!
Köszi:). Nekem is eszembe jut amúgy, hogy a sajátjainkat kaptuk vissza remélem...
2. sikerült.
1. sajna méhen kívül sikerült, kiderült a petevezetékem a bűnös, pedig volt HSG-m... Úgyhogy akkor ugrott a petevezetékem. Amúgy akkor 3 naposakat kaptam vissza, na ott teljesen mást láttunk a mikroszkópban.
Nagyon drukkolok! Én a sikeresnél nem vittem túlzásba a pihenést, feküdni szinte csak éjjel feküdtem. Azóta is dolgozom.
Petevezetéknek nincs szerepe a lombikban, csak gondolom mivel volt rajta összenövés (ugye ez a műtétnél derült ki), "kiment" az egyik preembrió a méhből és ott megtapadt, lehet, ha nem lett volna rossz, nem megy ki....
Aranyos vagy köszi, de most visszajött az a babuci is, úgyhogy már nem bánt a dolog...
De Neked bentmaradnak a babák és megtapadnak:).
Ja, így már értem (az az igazság, hogy tényleg nem értettem, mi köze lehet a petevezetőnek a lombikhoz...:)! Köszönöm szépen, remélem mi is átélhetjük végre azt a boldogságot, hogy végre sikerül... :)
Vigyázz magatokra, köszi a sok hasznos segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!