Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik beültetés után egy...

Lombik beültetés után egy héttel nincs tünetem, a cicim se fáj az baj?

Figyelt kérdés
Eddig érzékenyebbek voltak de már azok sem fájnak.Eddig néha szurkált picit a hasam is.Baj lehet ha nincsenek tüneteim?3 napos Babákat kaptam vissza.Köszi.Ani
2012. márc. 29. 08:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva az első hetekben semmit nem éreztem. Legalábbis semmi olyan furcsát, amire különösebben felfigyeltem volna, és én is aggódtam hogy ez normális-e? Nyugi, szerintem ez önmagában nem jelenthet bajt.A beültetésem amúgy sikeres volt. Nagyon szurkolok neked!

Egy 13 hós kisfiú anyukája.

2012. márc. 29. 09:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyos vagy :) gratulálok! És mikor teszteltél elöször?Tesztelhetek a beültetés utáni 10-ik napon?
2012. márc. 29. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Én csak a 7. hét körül éreztem cicifájást, hassszurkát, mást nem.

Tesztelni se mertem, 5 naposakat kaptam vissza, rá 13 napra mentem vv-re.

20+5 hetes ikres km

2012. márc. 29. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:
1.: Elvileg lehet 10. napon, én sem bírtam ki a két hetet, de akkor még olyan halvány volt a csík(ok), hogy alig lehetett kivenni, és nem tudtam eldönteni ( vagy nem mertem elhinni), hogy csak én látom bele, vagy tényleg ott van. Pár nappal később egyértelműbb lett a helyzet:)
2012. márc. 29. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!