Tennétek fel halvány pozi teszteket, amiből baba lett?
kedves 10:07-es!
Köszi,hogy írtál és gratula a babához!
Az első 2 teszten tényleg alig lehet látni a 2.vonalat.De jó,hogy ebből baba lett:))
Amíg nem jön meg reménykedem.
A kislányomat is csak 3nap késéssel mutatta ki a teszt.Talán most is így lesz!
köszi kedves 2.válaszoló:)
Ezek szerint te is látod? Annyira bolondnak érzem magam,pedig érzem,hogy baba van.Hőemelkedés,mellfájdalom.Remélem tényleg így is lesz.
10:10-es vagyok :)
látni lehet a csíkokat!!! :) Főleg a 2. képen, azon nagyon!!!!!!!
Írj majd, és nagyon szurkolok!!! :)))) Erősödni fog holnapra reméljük!!! :)))
köszi,aranyos vagy:) mindenképpen megírom mi lett..
Egyszer itt egy "teszttudós" azt mondta valakinek át kell tenni negatívba a képet és ha van ott csík az jót jelent.
most áttettem:
Jajj..sajnálom :( Ne kenődj el! Sikerülni fog! Jön a jó idő, sétálj nagyokat, főzz finom ebédeket, párodnak csinálj romantikus vacsorát, engedj egy nagy kád vizet, tegyél bele fürdősót, pezsgőzzetek a kádban..kényeztesd magad, olvass egy jó könyvet :) Én most ezeket kipróbáltam, és sokkal jobb kedvem lett a múlt hónapos kudarc után, ugye nekem is megjött a halvány pozi teszt után. Sikerülni fog, hidd el :) Vagy ha a ciklusod nem rendszeres, vagy a peteéréssel bármi problémád van, próbáld ki a cickafark-palástfű kombinációt, vagy a barátcserjét :) Nekem úgy néz ki beválik, előrébb hozta a peteérésemet, remélem a ciklusom is rövidebb lesz!
Sok sikert és ne add fel, ne legyél szomorú, sikerülni fog!
sziasztok
1hete pozitívat teszteltem:))
Szia!
1. vagyok!
Nagy gratula hozzá!!! :) Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!