Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19 évesen nem esek teherbe....

19 évesen nem esek teherbe. Mi lehet az oka? Fontos.

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, a párommal jó ideje együtt vagyunk, szeretjük egymást. Körülbelül egy éve vagyunk a babaprojekten és még sem jön össze. Már teljesen elkeseredtem. Körülbelül másfél havonta jön meg a nem várt. Nincs rendes ciklusom sem. Tudtok olyan módszereket, amivel növelhetném az esélyeimet? Nektek hogyan sikerült? Hogyan tudtátok meg, hogy összejött a baba? Volt valami előjeletek? Aki tud, az kérem segítsen.
2012. márc. 30. 18:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. ha máshogy nem megy, legyél erőszakosabb a dokinál :) a nőgyógyásztól sem ártana follucilometriát kérni (ultrahangos peteérés figyelés). sok szerencsét nektek!! :)
2012. márc. 30. 19:05
 12/20 anonim ***** válasza:
azaz utolsó előtti :D
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagyhato szó nélkül a meglepetésemet hogy senki nem oltott le hogy minek neked ennyi idősen gyerek...komolyan megelpődtem.... Sok sikert nektek!
 14/20 A kérdező kommentje:

19:04! Én is sok sikert kívánok nektek :) Remélem a te jó kívánságod segít rajtam, az enyém meg rajtatok :)

Azt hiszem a korom ellenére fel vagyok készülve, 15 éves korom óta külön élek a szüleimtől. Több munkahelyem is volt suli mellett természetesen. Minden lehetséges fillért félretettünk a párommal. Lett egy saját otthonunk, autónk. A kőkemény évek meghozták gyümölcsöt :) Azt hiszem ez az egyetlen vágyam van még, amiért bármit megadnék. Sosem adom fel! Köszönöm szépen, azoknak akik tanácsot adtak és sok sikert kívántak :)

2012. márc. 30. 19:26
 15/20 anonim ***** válasza:
én is most reménykedek babóba:)
2012. márc. 30. 21:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem rendszeres a ciklusod, egy javaslatom van: cickafarkfű tea. Mikor mi nekiláttunk a babaprojectnek, nem jött össze az első hónapban. A mensim 34-35 napra jött meg általában, úgyhogy nekiláttam teázni. A következő menstruációm első napjától, a peteérésem napjáig (14 napig) ittam naponta kétszer két decit (két deci teához egy filtert) a teából, és meg is lett az eredménye. 10 hónapos a lányunk. :)

Sok sikert nektek! :)

2012. márc. 30. 22:38
 17/20 anonim ***** válasza:
65%

Szia:) En csak annyit szeretnek kerdezni hogy egesz honapban e korul volt a hod amiket irtal?Mert az nem normalis! A ciklusod elejen alacsonyanak kene lennie,a peteerestol pedig emelkedni kene..Szerintem vezess gorbet is!Rendesen..:)Rogton ahogy kinyitod reggel a szemed a nyelved alatt merd meg mielott felkelnel..:)

Annak uzenem aki belekotott a korodba: Szerintem 19 evesen nem korai gyereket vallalni!Ha van megfelelo partnere(es raadasul hatteruk is van) akkor semmi kivetnivalo nincs benne szerintem!!A kis 16 eveseknek nem kene gyereket vallalni..De konyorgom a 19 eves eletkor az nincs koran!!!

2012. márc. 30. 23:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem,habár lehet butaságot írok.De a menszidet kellene rendszeressé tenni.1 ismerősömnek fog.gátlót adtak,mert hol megjött neki,hol nem.Fog.gátlót szedett 3 hónapig és azóta rendszeresen jön meg neki.Amíg nem jön meg rendszeresen próbálkozhatsz 2-3 naponta,hogy mikor fog összejönni.
2012. márc. 31. 07:29
 19/20 anonim ***** válasza:

utolsó ez ezért nem jó,mert a fog. gátló mesterséges ciklust tart fenn, így akinek alapból baja van azon nem segít, csak elódázza a megoldást.

Viszont a tabi ugye megállítja a peteérést, így amikor abbahagyja az ember ez felfokozódik, tehát ebben segíthet, lehet sikerül a baba, mert a sok pete megérése esélyesebbé teszi a teherbeesést, de az alap probléma akkor sem múlik el, ami mind később, mind a terhesség alatt okozHAT bonyodalmakat

Kedves Kérdező!

Azt kell megtalálni mi okozza a rendszertelen ciklust. Csak egy jó orvos és a határozott ellépésed segíthet:)

Kitartás, és drukkolok, remélem még hallunk felőled, de a másik kategóriában:)

2012. márc. 31. 10:57
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
hú de lepontoztak..pedig a kérdésre válaszoltam,"nekünk hogy sikerült" honnan tudtam" "mi volt az előjel""és hogy az az oka hogy rendszertelen a ciklusa" látom a koromat is le kellett pontozni..kiérti az ilyen embereket....
2012. márc. 31. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!