Endokrinológus mondta nektek, hogy babához 1körüli TSH
kell? Utána sikerült egyből?
11/23 anonim válasza:
1 körül van a TSH-m. Én nagyon rosszul voltam: állandó fáradtság, de a nagyon durva fajta (4-en lakunk és már az elsőn kifulladtam), majd meg főttem, olyan melegem volt, nagyon gáz hasmenés, hányinger, hasfájás, fogyás (ezt az egyet nem bántam), izzadás, 120-as pulzus.
2012. márc. 29. 15:25
12/23 A kérdező kommentje:
köszönöm Erika a válaszodat.
Nekem ezek közül semmilyen tünetem nincsen talán az álmosságot és az izzadást leszámítva,de az nagyon régóta van.(és éjjel még mindig kelek a lányomhoz,valószínű ezért vagyok néha álmos)
Próbálok időpontot szerezni egy szakorvoshoz,meglátom mit mond.
padlon vagyok segitsetek nekem is
2012. márc. 29. 15:35
3.08 normál érték tartomáynba van az befolyásolhatja akkor vagy nem a tehrbeesést és milyen góygszer kell rá? mert nekem semmi tünetem nincs
2012. márc. 29. 15:36
en is ma kaptam meg a TSH eredmenyt es nekem 2.030 lett es a tartomany szerint pedig 0.400-5000-ig jo szoval akkor nekem is magas?
2012. márc. 29. 16:17
16/23 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem vagyok orvos,így tanácsot sem tudok adni.
Már mindent leírtam amit nekem mondtak ezzel kapcsolatban.
Én is tanácstalan vagyok,tapasztalatokat várok.
Valószínűleg mindenképpen elmegyek orvoshoz.
én 2,5-tel voltam endokrinológusnál, és azt mondta, hogy nem kell 1-nek lennie!!!! nem kaptam semmilyen gyógyszert, azt mondta,hogy csak valami új divat ez, hogy 1-nek kell lennie. felejtsem, és nyugodjak meg!
2012. márc. 29. 18:46
18/23 anonim válasza:
Azt nem mondtam, hogy ebben a ciklusban én szedtem clostilbegyt-et és utána duphastont. Jelenleg késik 4 napja, de a tesztem még negatív. Lehet, hogy hatott, de az is lehet, hogy csak bekavart.
2012. márc. 29. 19:03
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Nekem elismert nőgyógyászok(köztük 1 meddőségi szakorvos) mondták azt,hogy nem kell 1körüli értéknek lennie.
Ezért nem is szeretném magamat ezen idegesíteni,csak betették a bogarat a fülembe.
Várok még 1-2 ciklust és ha nem jön a baba elmegyek endokrinológushoz.
nekem 5-nél kicsit magasabb a tsh-m, a dokim letrox-ot írt fel. szerinte emiatt nem sikerült eddig a baba, és nagyon bizakodik, hogy a köv kontrollra már babásan megyek. :) igen, nekem is mondta, hogy 1 körüli tsh kell, mivel nekem nem annyira nagyon tér el az értékem, szerinte 2 hét alatt a rendes szinten lesz. szerintem mindenképp kérj még egy hormonképet, és mondd el az endokrinológusnak, hogy babát szeretnétek, és hogy egy másik doki (:)) mondta, hogy 1-es tsh kell hozzá.
2012. márc. 30. 07:25
Kapcsolódó kérdések: