Nektek clostyval sikerült a baba? Mennyi idő után? És miért írta fel a doki nektek?
Figyelt kérdés
Nekem van peteérésem csak késői.Van hogy 70napra jön meg.2012. márc. 27. 16:25
1/2 anonim válasza:
Nekem elsőre :)) azért katam énis mert késői vlt és volt hogy 3 hónapra jött meg. Első akalommal mikor kaptam középidöben megnéztük uhán a tüszőket szépek voltak kértem akkor egy repesztőszurit így tudtuk hogy na mikor fog megrepedni :)) és sikerült is :) nagyoooon boldogok voltunk!!!! Hasonlót neked is!!!!
2/2 anonim válasza:
Több barátnőmnak is van Clostis babája, van akinek kettő is:)1 hónap és egy év közt sikerültek; széles a paletta! Nekem pl. nem jött be, mert elvékonyította a méh nyálkahártyám, és bár érett tüsző, de nem tudott volna megtapadni a terhesség. Erre nagyon kell figyelni, mert mással is lehet stimulálni ha ez nem jön be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!