Pco-sok. Baba projekten vagyok. Clostyt kellett 5 napig szedni aztán 2 fostimon injekció, pénteken reggel 8-kor choragon szuri. Tegnap akció. Ma szúr a bal petefészkem feszít fáj a hasam. (ahol doki látta a petesejtet) van vkinek tapasztalata?
Van. Nekem. 4szer estem át ezen, amit írtál, baba mégsem lett belőle.
Viszont egy dologra nagyon figyelj, mert végül nekem emiatt nem sikerült. Nem tartottam be pontosan a diétát.
Tartsd a diétát, sportolj, vagyis mozogj rendszeresen és szedd a metet, akkor sikerülni fog akár inszeminációval, akár spontán.
Amúgy ennek a szurka dolognak nincs jelentősége, bár én is állandóan figyeltem.
Amikor meg terhes lettem, semmit nem vettem észre, csak nem jött meg és rázott a hideg.
12+2hkm
Én pont ugyanezen estem át, csak napra pontosan egy héttel járok előtted, mert én a múlt pénteken kaptam tüszőrepesztőt. Csak épp Ovitrellet.
Szurkálás nekem is volt. Viszont mindkét petefészkemnél. Lehet, hogy hormonmellékhatás. A dokim szerint ez gyakori. Amúgy a repesztés után kb. egy hétig mensi szerű görcseim voltak. Most semmi sem érzek. Kivéve, hogy nagyon hiszek benne, hogy most sikerült. Meglátjuk!
Szurkolok neked!
1 komm:nekem semmi féle sport meg diéta nem kell.ha metforminra gondolsz azt se kell szednem.úgyhogy azt el nem ronthatom.:)mindenesetre megszüntek a szurkálások.mennyi idő után jött össze a babád?
2 komm:köszi a drukkot én is szurkolok neked nagyon.Gondolom ha már itt tartassz akkor te is pár éve próbálkozhatsz.Mi 14 éve már és én sem hiszem se reménykedem.de hátha
Elsö vagyok.
Nem értem. Akkor pcos vagy? Mert aki pcos, annak kell diétázni meg sportolni, a metet meg akkor kell, ha rossz az inzulin. Mindegy az alkat, hogy van-e súlyfelesleg, vagy nincs. A pcosoknak diétázni és mozogni kell, így javul a ciklus, a peteérés beindul spontán.
Mi 2,5 évig próbálkoztunk. Mondjuk a ti 14 évetekhez képest napoknak tünik...
Kívánom a legjobbakat és kérlek írjátok meg a végeredményt!
12+5hkm
Elsö vagyok!
Értelek, és kívánom Neked, hogy sikerüljön a baba!
Viszont nagyon kérlek szépen, olvass utána ennek a betegségnek, keress fel egy endokrinológust, ö tud ebben segíteni. A pco egy anyagcserebetegségen, az inzulinrezisztencián alapszik. Az, hogy cisztás a petefészked, ennek a következménye. És sajnos a nögyógyászok ennek a betegségnek a nögyógyászati részével foglalkoznak csak, nem pedig az alapbetegséggel. Pedig, ha kezelik az alapbetegséget, a peteérési és nögyógyászati problémák megszünnek.
A Te érdekedben és a megszületendö gyermeked érdekében kérlek rá, menj el endokrinológushoz. Nem akarlak megijeszteni, de nem egy pcos anyuka járt sajnos úgy, hogy megfogant a kicsi, abbahagyta a gyógyszert és a pici elment. Vagy megfogant a kicsi, de nem tudta kihordani az inzulinrezisztencia miatt.
Hidd el, rengeteg pénzt, idöt és szenvedést megspórolsz, ha elmész egy endokrinológushoz, aki segít kezelni a pcot. A nögyógyászok azért nem foglalkoznak vele, mert ez nem az ö szakterületük.
De itt egy honlap, itt rengeteg hasznos információt elolvashatsz: www.pcos.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!