Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Endokrinológus mondta nektek,...

Endokrinológus mondta nektek, hogy babához 1körüli TSH kell? Utána sikerült egyből?

Figyelt kérdés
Nekem 2.05 volt és nem tudom mit tegyek.köszi szépen

2012. márc. 29. 14:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Igen, mondta. Kaptam rá gyógyszert és szépen levitte.

Neked nem írt fel?

Egyből nem sikerült, mert más problémák is kiderültek, meg voltak.

2012. márc. 29. 14:35
 2/23 A kérdező kommentje:

A nőgyógyász azt mondta nem kell,ez jó.

Az LH arányom pedig tökéletes.

Már van is egy kislányom és minden leletem jó.

Most mégis gondolkodom,h elmegyek endo.hoz.

2012. márc. 29. 14:38
 3/23 anonim ***** válasza:

ja neee

nekem a TSH 3.08 az sok??? nem lehet belöle baba? csinaltattam Hormonszin vizsgálatot tegy csillag annyis e volt minden a megadott határérték között van

2012. márc. 29. 14:42
 4/23 A kérdező kommentje:

több fórumon olvasgattam már.

2 vélemény van.

Az egyik,hogy jó a tartományon belüli érték babához csak sokkal nehezebb teherbe esni.

A másik,hogy ennek az értéknek 1 körül kéne lennie.

Én ezért nem tudom mit tegyek.3nőgyógyász mondta azt,hogy ez jó érték.

A kislányom első hónapban összejött most 7hónapja semmi.Ezért gondolom lehet mégsem jó ez a szám:(

2012. márc. 29. 14:46
 5/23 anonim ***** válasza:
nálam is detto 4 dik hónapja nem jön össze az elsö baba elsöre sikerült na most kiborultam és a dokimat se érem utol!!!
2012. márc. 29. 14:48
 6/23 anonim ***** válasza:
semmi csillag nemvolt a papiromon minden okél volt most meg Magasabb a TSH szint? mint kellene???
2012. márc. 29. 14:48
 7/23 A kérdező kommentje:

nekem se volt csillag a papíromon mivel tartományon belüli az érték.

Egyébként se a nőgyógyász foglalkozik a pajzsmiriggyel hanem endokrinológus!

2012. márc. 29. 14:51
 8/23 A kérdező kommentje:
A nőgyógyászodat hiába hívod azt fogja mondani,hogy ez jó.Endokrinológussal beszélj,ha nyugtalan vagy emiatt.
2012. márc. 29. 14:52
 9/23 anonim válasza:
Én is lassan 3 éve pajzsmirigy beteg vagyok. Szülés után 6 hónappal jött ki. Tavaly augusztusban leállítottuk a gyógyszert mert már hosszú ideje a jó tartományban volt a TSH. Azóta próbálkozunk a tesóval, de semmi. Már a férjemet is elküldtem spermium vizsgálatra. Persze, hogy vele nincs semmi gond. Egyébként a pajzsmirigyes doki néni azt mondta, hogy ilyenkor (mármint amikor a normálon belül van az érték) olyan mintha egészséges lennék. Nem kellene befolyásolnia a teherbeesést.
2012. márc. 29. 15:13
 10/23 A kérdező kommentje:

Orvos barátnőm nekem is ugyanezt mondta szó szerint.

Megkérdezhetem mennyi a mostani TSH-d?

Hogyan derült ki a szülés utáni p.mirigy problémád?Voltak tüneteid?

köszi

2012. márc. 29. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!