Van olyan, aki a 12. napon szerelmeskedett és sikerült a
baba?
Figyelt kérdés
12. napon vagyok. akciózzunk ma, vagy csak a 14. nap reggel. Azért kérdezem, mert ha kevés a sperma, akkor talán kevesebb termelődik a 14. napra (2 nap alatt), ha most akciózunk és korai lesz, viszont a 14. nap jó lenne, de addigra nem termelődik annyi anyag???? Mit javasoltok? 12. v 14. nap????? (már fáj a mellem, talán peteérésem van...)
2012. márc. 27. 10:01
1/9 anonim válasza:
Ma is, meg akkor is. A katonák eléldegélnek odabent (a testedben) minimum kettő, de szélsőséges esetben akár 5 napig is. Nem termelődik lényegesen kevesebb. Valaki előváladéktól lesz terhes, abban pedig aztán igazán kevés van:DD
2012. márc. 27. 10:19
2/9 anonim válasza:
Attól (is) függhet, hogy milyen hosszú a ciklusod. Nekem pl 26 napos volt, és tutira előbb fogantam meg, mint a klasszikus 14. nap. Különben is ez csak egy orvosilag megállapított középidő, nagyon sokaknak nem ekkor van az ovulációjuk. Szóval lutri, mikor jöhet össze. Én azt mondom, amikor jólesik, és ne akkor, amikor szerintetek (!) "kéne". És inkább előbb, mint hogy lecsússzatok róla. Ettől még lehettek együtt két nap múlva is, aztán majd fogalmad sem lesz, mikor jött össze.:) Sok sikert!
2012. márc. 27. 10:20
3/9 anonim válasza:
Biztosan tudod, hogy a 14. napon lesz peteérésed??
Ez még ciklusonként is vűltozik.
Én pl. a 17. napon fogantam meg, előtte való hónapban pedig a 15. napon volt peteérésem.
Ezt előre nem lehet biztosan tudni.
Amúgy 2 nap alatt biztos termelődik elegendő spermium, ne aggódj.
Mi minden nap együtt voltunk a férjemmel mégis sikerült.
2012. márc. 27. 10:24
4/9 A kérdező kommentje:
De jó, köszi a választ! Akkor belehúzunk, 12, 14, 16 és tuti lesz remélem :) Már annyira szeretném!!!!!!!!
2012. márc. 27. 11:00
5/9 A kérdező kommentje:
fix-re szerintem senki nem tudja, hogy mikor van pontosan a peteérése.
2012. márc. 27. 11:08
6/9 anonim válasza:
Szerintem legyetek ma együtt és utána pedig a 14. napon is.
Mi most a 12. napon együtt voltunk úgy, hogy előtte volt 2 nap szünet (persze ez nem volt megbeszélve, hanem így sikerült), és mivel mi nem számolgatunk így utána nagyon sokat voltunk együtt 13. és 14. napon is. Nekem úgy néz ki, hogy most a 14. napon lehetett az ovulációm, szóval én reménykedem a 12. napi együttlétünkben (csak azért mert előtte volt 2 nap szünet így gyűltek a katonácskák). :)
2012. márc. 27. 16:57
7/9 A kérdező kommentje:
Végre megmutatta a PG 53 ovu teszt, hogy igencsak termékeny vagyok. Ma vagyok a 13. napon. Tegnap nem jött össze a szerelmeskedés, mert már annyira stresszelünk rajta.... DE ma muszáj akciózni. Én mindig megérzem, amikor kiszabadul a tüszőből a petesejtem. Anniyra hasogató éles szúrkálós és lüktető fájdalom nekem, hogy sosem tévesztem össze semmivel. Ma éjjel 3-kor volt ez, úgyhogy mivel 24 órát lehet megtermékenyíteni a petesejtemet, muszáj, hogy együtt legyünk!!! drukkoljatok, hogy most összejöjjön!!!!
2012. márc. 28. 08:07
8/9 anonim válasza:
3. vagyok
Mikor az első hónapokban én is így gondolkodtam volt, hogy szex után elsírtam magam, mennyire szánalmas vagyok és remélem ebből nem fogan baba.
Aztán szerencsére ráuntam a "kényszerszexre", mivel ez semmi jót nem szül, borzalmas dolog úgy együtt lenni, hogy az nem szerelmeskedés, hanem csak "lefejed" a párodból a spermát, mintha valami tenyészkan lenne.
Nekünk az első olyan hónapban jött össze mikor lemondtam arról, hogy AKAROK gyereket, megengedtem neki, hogy döntsön ő, jöjjön amikor szeretne.
2012. márc. 28. 08:15
9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap annyira kikészültem, hogy én is ezt mondtam a páromnak. Hagyjuk abba ezt. Kényszerré alakultak a meghitt együttlétek és ez nem vezet sehova. Belefáradtam a kudarcokba. Állandóan azt lesni, hogy mikor kell akciózni. Szinte görcs az egész ilyenkor..... DE ő tovább görcsöl... Így nehéz lesz.... Mondtam neki, sokkal hasznosabb lenne, ha szépen egymásra figyelnénk és olyan lenne az egész együttlét, mint régen.... (Biztos egyből összejönne szerintem) Jöv.hét. irány a doki. Félek!!!!! Félek az inszem-től.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!