Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr Sikó László magánrendelésév...

Dr Sikó László magánrendelésével kapcsolatban kérdezném, mennyibe kerül, és milyen orvos?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 08:02
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Voltam Dr:Sikónál nem kért pénzt de én adtam neki, megkérdezttem tőle, hogy mennyivel tartozok, odadtam neki 10.ezer Ft-ot és vissza adott belőle 5000 Ft-ot, azt mondta, hogy egyészségügyi dolgozó vagyok és azért nem fogad el 10 ezret.Nagyon rendes orvos és türelmes volt.2 alkalomkor voltam nála.Cystát látott mind kettő petefészkemben, ha most visszamegyek hozzá nem fog hinni a szemének. Pozítív lett a tesztem, hihetettlen.Már alig várom, hogy mehessek hozzá vissza. Interneten kell hozzá bejelentkezni.
2013. jún. 2. 15:37
 22/24 anonim válasza:

Nekem is jó tapasztalatom van vele kapcsolatban. Kulturált, modern, klimatizált váróterem és rendelő a belvárosban. Interneten bejelentkeztem hozzá, kb. 10 percet kellett várnom. Behívtak.

1/ A Doktor Úr leültetett és kikérdezett.

2/ Kenetet vett és azonnal látta, hogy gyulladásom van (nem kellett heteket várni az eredményre, hogy vmit is észrevegyen, de az eredményt majd email-ben küldi azért.)

3/Megvizsgált, kérdezte fáj-e itt-ott.

4/Megultrahangozott (kifejezetten ezért mentem!, hogy lemérje a méhemet, mert évekkel ezelőtt felmerült, hogy túl kicsi, de azóta sem volt hajlandó egy orvos sem megmérni), odafordította nekem a monitort és megmutatott mindent, megnyugtatott. Felöltöztem.

5/Ismét leültetett. Írt a gyulladásra kúpokat, elmondta részletesen melyiket mikor hogyan használjam.

Ezért fizettem 15 ezret. Lehet soknak tűnik, de végre valaki rám figyelt és azt csinálta amit én kértem, sőt többet is (mert ingyen megcsinálta a rákszűrést, kérés nélkül). Én csak ajánlani tudom!

2015. júl. 16. 09:58
 23/24 anonim ***** válasza:

Bátran ajánlom Sikó főorvos urat mindenkinek!

Mind a két gyermekem nála született, precízen, nagy szakértelemmel felügyelte végig a terhességeimet. Profi orvos, mindenre odafigyel, nagyon alapos.

Az árai az ellátás színvonalát tükrözik: jól felszerelt, modern rendelő, interneten történő bejelentkezés, kevés várakozás, email-ben elküldött leletek.

Persze, biztosan lehet találni feleennyi magánrendelési díjjal dolgozó nőgyógyászt, viszont hallottam már olyan ról is, akinek a magánrendelőjében még csak ultrahang gép sincs és a kismamáit a sztk-ba a terhesgondozás hivja be magánrendelés címszó alatt, lehet választani!

2016. okt. 6. 13:42
 24/24 anonim ***** válasza:
Én nem tudom kiről beszéltek, de van itt Esztergomban egy dr Sikó László, aki ugyancsak nőgyógyász és Endokrinológus, de az egy pénzéhes tapló, aki lenéz minden kismamát úgy járkál főorvosként a szülészeten, persze ha busásan fizetsz neki biztos más a képlet.
2019. dec. 9. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!