Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr Sikó László magánrendelésév...

Dr Sikó László magánrendelésével kapcsolatban kérdezném, mennyibe kerül, és milyen orvos?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 08:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Nagyon jó orvos! Én hozzá járok és nála szültem! Lelkiismeretes és figyelmes!

Kb. 2500ft-tól kb 10000ft-ig terjed, attól függ hogy milyen vizsgálatot csinál! Nagyon felszerelt a rendelője, érdemes hozzá menni!

2009. jún. 16. 10:57
 2/24 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszodat,és meddőségi problémák esetén is tud segiteni?
2009. jún. 17. 06:28
 3/24 anonim ***** válasza:
Igen!!! Nagyon jó szakember és ebben kifejezetten, csak pozitív visszajelzéseket hallok róla!
2009. jún. 17. 10:43
 4/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszod,elmegyek hozzá úgy gondolom megér egy próbát:)
2009. jún. 25. 13:39
 5/24 anonim ***** válasza:
Szia! Voltál Dr Sikó Lászlónál? Milyen tapasztalatod volt? Mennyibe került? Mit csinált? Én is azt fontolgatom, hogy júliusban elmegyek hozzá.
2009. jún. 29. 13:59
 6/24 A kérdező kommentje:
igen voltam a doktorúrnál.Nagyon kedves és végighallgatta a problémámat,meg alaposan végig nézte a papirjaimat.Hüvelyi ultrahangot csinált és vérvételre küldött a többit majd utána,ja meg rákszűrés is volt ,és 8000-et kért.
2009. jún. 30. 06:09
 7/24 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Látod én mondtam, hogy jó orvos és hogy lelkiismeretes! Örülök, hogy elmentél hozzá! Sok sikert!!!:)
2009. jún. 30. 08:43
 8/24 A kérdező kommentje:
köszike:) Remélem is hogy sikerrel járunk.Bár kiderült Pcos -em van de nem adom fel és a doktorúr is biztató szavakat mondott!
2009. júl. 1. 08:58
 9/24 anonim válasza:
Szerintem elég drágán dolgozik, tőlem 12e-t kért! Meg is lepődtem egy kicsit. De amúgy kedves és udvarias volt, bár ennyi pénzért lehetett is...:)
2010. ápr. 28. 12:53
 10/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát mostanában én is 10 ezret fizetek, de már 28 hetes vagyok úgyhogy nem bánom!! Volt, hogy én is többet fizettem, de akkor korokozószűrés is volt (még az elején), de most már van hogy a kórházba hív, rendelés utánra és vagy nem kér semmit, vagy pedig nem mond árat, annyit adsz amennyit akarsz. Nagyon jó orvos, előtte 1,5 véig szerencsétlenkedtünk más orvosnál,ahol lakom, ő pedig 3 hónap alatt segített rajtunk. Én úgy vagyok vele, hogy így amit elkér plusz majd szülésre kap még amit gondolunk. Ha nem kérne ennyit, akkor szülésre többet kapna. De mi mindketten (férjem és én) ragaszkodunk hozzá, mert nagyon jó orvos!!!

2010. ápr. 28. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!