Dr Sikó László magánrendelésével kapcsolatban kérdezném, mennyibe kerül, és milyen orvos?
Nagyon jó orvos! Én hozzá járok és nála szültem! Lelkiismeretes és figyelmes!
Kb. 2500ft-tól kb 10000ft-ig terjed, attól függ hogy milyen vizsgálatot csinál! Nagyon felszerelt a rendelője, érdemes hozzá menni!
Szia!
Hát mostanában én is 10 ezret fizetek, de már 28 hetes vagyok úgyhogy nem bánom!! Volt, hogy én is többet fizettem, de akkor korokozószűrés is volt (még az elején), de most már van hogy a kórházba hív, rendelés utánra és vagy nem kér semmit, vagy pedig nem mond árat, annyit adsz amennyit akarsz. Nagyon jó orvos, előtte 1,5 véig szerencsétlenkedtünk más orvosnál,ahol lakom, ő pedig 3 hónap alatt segített rajtunk. Én úgy vagyok vele, hogy így amit elkér plusz majd szülésre kap még amit gondolunk. Ha nem kérne ennyit, akkor szülésre többet kapna. De mi mindketten (férjem és én) ragaszkodunk hozzá, mert nagyon jó orvos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!