Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr Sikó László magánrendelésév...

Dr Sikó László magánrendelésével kapcsolatban kérdezném, mennyibe kerül, és milyen orvos?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 08:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen vizsgálatod volt, hogy ennyi lett a végösszeg?
2010. ápr. 28. 15:13
 12/24 anonim válasza:
Éves rákszűrésre mentem (semmi panaszom nem volt), plusz egy ultrahangot is csinált, ez került 12e-be. De amúgy tényleg kedves volt, csak egy kicsit akkor is sokalltam a végösszeget.
2010. ápr. 28. 15:38
 13/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát igen azért egy rákszűrésért sok, hiszen azt szinte akármelyik orvos megtudja csinálni, az én esetemben ezért a 10 ezerért szakértelmet kapok tőle, mint endokrinológus és mint szülész-nőgyógyász nekem a problémámat felismerte és kezelte, neki köszönhetjük, hogy teherbe estem, előtte egy helybeli orvoshoz jártam 1,5 évig eredménytelenül, és a pénzt az is elvette, na azon én is felhúztam maga. Akkor érdemes hozzá menni, ha tényleg van valami probléma, mert akkor mint nálam nagyon megéri.

2010. ápr. 30. 12:02
 14/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Hát tény ami tény sokba kerül a magánrendelése,de legalább egy értelmes orvos. Engem 8évig kezeltek és nem ismerték fel hogy p cos-m van,a doktor úr már első alkalommal megmondta,hát ennyit a körzeti nőgyógyászokról.
2010. máj. 3. 07:37
 15/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Teljesen egyetértek nagyon jó orvos, ahogy írtam neki köszönhetem hogy most babát várok. Nálam pedig pont fordítva volt az az orvos akihez 1,5 évig jártam állandóan azt mondta, hogy PCOS-om van, és mutogatta hogy fogja kiszurkálni a cisztákat, tömködött clostival, annak ellenére hogy 28 napos ciklusaim normál peteérésem volt, jó hormoneredményekkel. Felkerestük doktor urat aki megállapította az első alkalommal hogy nincsen PCOS-om teljesen tiszta mind a két petefészkem, viszont alapvizsgálatokat nem csinált, ami között ott lapult a probléma forrása, a clostitól pedig tényleg lett cisztám. Én nem bántam meg hogy hozzá mentem és azóta is hozzá járok.

2010. máj. 3. 08:54
 16/24 anonim válasza:
Szerintem is lelkiismeretes, precíz orvos, de egy kicsit azért tényleg drága. Tőlem 10 000 -et kért a magánrendelésén minden alkalommal bármilyen vizsgálat is volt.
2010. okt. 11. 13:14
 17/24 anonim válasza:
Borzasztó PÉNZÉHES ORVOS.Saját tapasztalat és sajnos mindenkitől ezt hallom!Én 2 alkalommal voltam a magánrendelésén,úgy hagytam ott 17.000-ret,h csak gyógyszert írt fel aztán pár hét múlva újra megnézte a vérvétel eredményét.Kb.5 percet voltam bent...Azt mondják 15percet szán 1 betegre...PCO.sok járnak inkább hozzá.Sajnos nem sok endokrinológus-nőgyógyász van Miskolcon,vszinű ezért van ennyi betege.Nekem kifejezetten ellenszenves doki.Csak "nagypénzüeknek"ajánlom!
2012. aug. 9. 00:33
 18/24 anonim válasza:
Dr.Sikó László Nőgyógyász magánrendelésére bejelentkeztem 2013.január végére.10 ezer Ft elég lesz neki?Július óta próbálkozunk bébivel,de nem jön össze,remélem az okát kideríti.Bármennyi pénzt megér,hogy sikerüljön a bébi végre.
2012. dec. 28. 15:17
 19/24 anonim válasza:
Április 23-án megyek dr Sikó lászlóhoz a Clostibegytet mennyiért fogja nekem felírni, ovulációs mikroszkópom sohase páfrányos, lehet nincs peteérésem 9 hónapja nem sikerül a bébi.Múlt hónapban 43. ciklusnapra jött meg, és most is 42.napra pecsételek, tehát holnap megjön.Rendszertelen a mensesem.A bébi sikerülhet így?A csütörtöki ultrahangon 14mm-es volt az endometriumom, méhpempőt 2 hónapja fogyasztom párommal.10 ezer Ft elég lesz keddre Dr.Sikó Lászlóhoz?Több pénzem nincs.
2013. ápr. 21. 21:47
 20/24 anonim ***** válasza:
Az utolsó 2 válaszolót kérdezném, hogy voltatok az orvosnál?Vélemény? Mennyit kért?
2013. máj. 24. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!