Dr Sikó László magánrendelésével kapcsolatban
kérdezném, mennyibe kerül, és milyen orvos?
Egyébként milyen vizsgálatod volt, hogy ennyi lett a végösszeg?
2010. ápr. 28. 15:13
12/24 anonim válasza:
Éves rákszűrésre mentem (semmi panaszom nem volt), plusz egy ultrahangot is csinált, ez került 12e-be. De amúgy tényleg kedves volt, csak egy kicsit akkor is sokalltam a végösszeget.
2010. ápr. 28. 15:38
Szia!
Hát igen azért egy rákszűrésért sok, hiszen azt szinte akármelyik orvos megtudja csinálni, az én esetemben ezért a 10 ezerért szakértelmet kapok tőle, mint endokrinológus és mint szülész-nőgyógyász nekem a problémámat felismerte és kezelte, neki köszönhetjük, hogy teherbe estem, előtte egy helybeli orvoshoz jártam 1,5 évig eredménytelenül, és a pénzt az is elvette, na azon én is felhúztam maga. Akkor érdemes hozzá menni, ha tényleg van valami probléma, mert akkor mint nálam nagyon megéri.
2010. ápr. 30. 12:02
14/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Hát tény ami tény sokba kerül a magánrendelése,de legalább egy értelmes orvos. Engem 8évig kezeltek és nem ismerték fel hogy p cos-m van,a doktor úr már első alkalommal megmondta,hát ennyit a körzeti nőgyógyászokról.
Szia!
Teljesen egyetértek nagyon jó orvos, ahogy írtam neki köszönhetem hogy most babát várok. Nálam pedig pont fordítva volt az az orvos akihez 1,5 évig jártam állandóan azt mondta, hogy PCOS-om van, és mutogatta hogy fogja kiszurkálni a cisztákat, tömködött clostival, annak ellenére hogy 28 napos ciklusaim normál peteérésem volt, jó hormoneredményekkel. Felkerestük doktor urat aki megállapította az első alkalommal hogy nincsen PCOS-om teljesen tiszta mind a két petefészkem, viszont alapvizsgálatokat nem csinált, ami között ott lapult a probléma forrása, a clostitól pedig tényleg lett cisztám. Én nem bántam meg hogy hozzá mentem és azóta is hozzá járok.
2010. máj. 3. 08:54
16/24 anonim válasza:
Szerintem is lelkiismeretes, precíz orvos, de egy kicsit azért tényleg drága. Tőlem 10 000 -et kért a magánrendelésén minden alkalommal bármilyen vizsgálat is volt.
2010. okt. 11. 13:14
17/24 anonim válasza:
Borzasztó PÉNZÉHES ORVOS.Saját tapasztalat és sajnos mindenkitől ezt hallom!Én 2 alkalommal voltam a magánrendelésén,úgy hagytam ott 17.000-ret,h csak gyógyszert írt fel aztán pár hét múlva újra megnézte a vérvétel eredményét.Kb.5 percet voltam bent...Azt mondják 15percet szán 1 betegre...PCO.sok járnak inkább hozzá.Sajnos nem sok endokrinológus-nőgyógyász van Miskolcon,vszinű ezért van ennyi betege.Nekem kifejezetten ellenszenves doki.Csak "nagypénzüeknek"ajánlom!
2012. aug. 9. 00:33
18/24 anonim válasza:
Dr.Sikó László Nőgyógyász magánrendelésére bejelentkeztem 2013.január végére.10 ezer Ft elég lesz neki?Július óta próbálkozunk bébivel,de nem jön össze,remélem az okát kideríti.Bármennyi pénzt megér,hogy sikerüljön a bébi végre.
2012. dec. 28. 15:17
19/24 anonim válasza:
Április 23-án megyek dr Sikó lászlóhoz a Clostibegytet mennyiért fogja nekem felírni, ovulációs mikroszkópom sohase páfrányos, lehet nincs peteérésem 9 hónapja nem sikerül a bébi.Múlt hónapban 43. ciklusnapra jött meg, és most is 42.napra pecsételek, tehát holnap megjön.Rendszertelen a mensesem.A bébi sikerülhet így?A csütörtöki ultrahangon 14mm-es volt az endometriumom, méhpempőt 2 hónapja fogyasztom párommal.10 ezer Ft elég lesz keddre Dr.Sikó Lászlóhoz?Több pénzem nincs.
2013. ápr. 21. 21:47
Az utolsó 2 válaszolót kérdezném, hogy voltatok az orvosnál?Vélemény? Mennyit kért?
2013. máj. 24. 18:33
Kapcsolódó kérdések: