Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megint megjött, lelkileg hogy...

Megint megjött, lelkileg hogy dolgozzátok fel?

Figyelt kérdés
Régóta szeretnénk babát egészségesek vagyunk mind a ketten, és mindig egy csalódás amikor megjön. Hogy élitek meg ezt?
2012. márc. 27. 08:32
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
milyen gyógyszert irt fel?
2012. márc. 27. 09:13
 12/26 anonim ***** válasza:
Hát igen, azért marhára nem mindegy, hogy valaki 7 éve, vagy fél éve várja a kis jövevényt. Nem is értem, aki pár hónapja próbálkozik, miért van kiakadva. Nekünk a 8. hónapban jött össze, és nagyon örültem.
2012. márc. 27. 09:20
 13/26 anonim ***** válasza:

1 év folyamatos próbálkozás után foglalkozik csak vele egy nőgyógyász addig nem szoktak semmit csinálni.Engem kinevetett 3.gyerek után mikor nem jött egyből a 4.

De valószínű,hogy a kor is közrejátszik.Én a 4.-nél 33 éves voltam.

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 27. 09:34
 14/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tegnap megint megjött, 8. hónap és újra sikertelen... sikertelen-sikertelen-sikertelen. Pedig ebben a hónapban már nem is görcsöltem, nem néztem ovut, nem volt kötelező szex (mondjuk nálunk amúgy sem volt még ilyen). Ma facebook: egy újabb volt évfolyamtársam szült meg. Aki tavaly velünk hasonló időben házasodott össze most szülik a babájukat. Az összes ismerősöm, volt osztálytársak közül is sokan, falubeli korombeli vagy fiatalabb lányok most fél éven belül sorozatban szülik és szülték a babájukat csak én nem. Mert én képtelen vagyok még erre is. Itt a férfi mellettem aki nálam senkit sem szeret jobban, az a férfi aki a világon a legeslegjobban akar tőlem babát és persze én ezt nem tudom teljesíteni.

Na én így élem meg és dolgozom vagy nem dolgozom fel. Tegnap is sírtam, ma reggel is és most is a sírás kerülget mert úgy érzem, hogy az amúgy szép életemben ez az egy ami sikertelen és ez nagyon nagyon elkeserít.

Egy hét múlva már nem fog érdekelni, új esélyek blablabla... de most menstruálok és depressziós vagyok. Alig várom, hogy elmúljon ez az érzés és újra minden jó legyen egyenlőre baba nélkül is.

Amúgy voltam dokinál, ebben a ciklusban kettő vérvételre is megyek, hormon vizsgálat meg ilyesmi, szinte tutti, hogy van valami baj, csak már tudnám hogy mi az és kezelhessék már végre.

Hát kitartás mindenkinek!

2012. márc. 27. 09:39
 15/26 anonim ***** válasza:
Én már a legelején elmentem hozzá, hogy szeretnénk babát és, hogy vizsgáljon ki hormonügyileg, nem értette, hogy még neki sem álltunk, de már ezt kérem, de mivel sajnos nőgyógyászatilag elég érzékeny így elég határozottan álltam neki elő a dologgal.
2012. márc. 27. 09:59
 16/26 anonim ***** válasza:
38%

Nem értem az olyan válaszolókat, akik egy ilyen csalódott embernek mint a kérdező, azt írkálják, hogy nekem egyből összejött, van ennyi meg annyi gyerekem. Miért kell mégjobban elkeseríteni szegényt?

Ha van is, nem neki kell büszkélkedni vele szerintem mert rosszul esik neki.

2012. márc. 27. 11:48
 17/26 anonim ***** válasza:

A következő tuti sikerülni fog! Így indulj neki. Ha a kellő napokon este fáradtak vagytok, akkor majd reggel.

Én valahol olvastam, de majd utána nézek, hogy amikor eljön az idő a termékeny napokon, a nyákdugó ami egyébként megakadályozná a spermiumok feljutását, elfolyósodik és beengedi a "legényeket". Lehet hogy ez csak 1 nap? Mivel a petesejt is csak 1 napig él. Azt kellene eltalálni. De javítsatok ki légyszi ha nem így van.

2012. márc. 27. 11:54
 18/26 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, javítom magam, szóval 4-5 napig is van ez a tojásfehérje. Sok sikert a kérdezőnek.
2012. márc. 27. 12:25
 19/26 A kérdező kommentje:
köszi, tudjátok a remény hal meg utoljára!
2012. márc. 27. 13:03
 20/26 anonim ***** válasza:

Kedves 16os válaszoló!

Azért írta,aki írta hogy mennyi gyereke van,hogy elmondja Ő mennyit várt rájuk.Pl az elsőre 1 évet! Nem bántásból írja.

Kedves kérdező,

Nekem is van már gyerekem.Egyből összejött.Most a 2. babára 7hónapja várunk.Nagyon rossz látnom minden hónapban,hogy megjött:( Persze nekem erőt ad a fiam,de hidd el mivel vágyunk még 1 kislányra minket is elszomorít a kudarc..

Kívánom,hogy mielőbb sikerüljön neked!

2012. márc. 27. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!