Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megint megjött, lelkileg hogy...

Megint megjött, lelkileg hogy dolgozzátok fel?

Figyelt kérdés
Régóta szeretnénk babát egészségesek vagyunk mind a ketten, és mindig egy csalódás amikor megjön. Hogy élitek meg ezt?
2012. márc. 27. 08:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
15%

Nekünk mindenesetre sikerült; minden jött, görcs, pozitív teszt, mindjárt késik a mensi...

A párom teljesen bezsongott, ezt kiabálta akkor, amikor megtudta az örömhírt:

"Apa leszek! Apa leszek!!!" :)

Lehet hogy mindig elcsúsztok a peteérési időszaktól.

2012. márc. 27. 08:35
 2/26 anonim ***** válasza:
Nehezen. Mi a második babát tervezzük,ebbe a hónapba vettem ovu tesztet,bízok benne,hogy hátha. Igaz mi még csak 3. hónapja próbálkozunk,de nekünk az első baba is 7 hónap alatt sikerült. Vezeted a hődet?
2012. márc. 27. 08:36
 3/26 anonim ***** válasza:

Nem maradsz le semmiről!

Nem kell annyira várni,inkább örülj neki hogy még előtted áll az a csodálatos időszak a terhesség.

Nekem már nem lesz több babám,már van egy fiam és imádtam várandósnak lenni,annyira irigylem azt aki még előtte áll!!

2012. márc. 27. 08:40
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Amikor belevágtunk a babgyártásba 9 hónapig Teljes letargiakén éltem meg a nemvárt menzeszt.

Aztán egy este amikor kijelentettem a férjemnek,hogy ma kell szeretkeznünk Ő közölte,hogy nem kell!Ledermedtem...Miért nem?

Azt mondta,hogy amikor velem van akkor a nőt akarja szenvedélyesnek akar, az ágyban szexinek .Ő nem csak "lecsapolja" magát,szerelemből akar velem lenni,de már nem érzi,hogy nekem jó is a szex csak azt látja,hogyaz aktus után gyertyába vágom magam,hiányzik neki,hogy mellé bújjak,hogy simogatással és csókokkal boldog mosollyal az arcomon feküdjek mellette,és már nem látja a gyönyört rajtam amit ő okozott.Ha csak a gyerekért vagyok vele akkor menjek el egy spermabankba ő meg keres magának olyan nőt aki visszaadja az életébe a szenvedélyt.

Akkor rosszul esett,de Igaza volt!!

Többé nem akartam a babára gondolni,mert nem akartam elveszíteni a szerelmemet.3 hónapra rá már nem jött meg a menzi baba jött.Azóta már 2 gyermek boldog szülei vagyunk.:)

2012. márc. 27. 08:45
 5/26 anonim ***** válasza:
Több, mint egy év után nehezen és megint elvagyok keseredve, mert a hőm elég rosszul néz ki. De a párom mindig valahogy megtud nyugtatni:)
2012. márc. 27. 08:46
 6/26 anonim ***** válasza:
Szia 4/5-ös válaszoló! A válaszodban magamra ismertem, de én még mind a mai napig görcsölök a gyerek miatt. Minden együttlétet alkalomnak élek már meg, ami tényleg nem jó. És ez van 7 éve :( Belefáradtam.....
2012. márc. 27. 09:02
 7/26 A kérdező kommentje:
Olyan nehéz nem foglalkozni vele, mert ezt kéne csinálni, és nem rágörcsölni. De nehéz..!
2012. márc. 27. 09:04
 8/26 anonim ***** válasza:

Hát igen..jó a kérdés..nagyon rosszul viselem...kész vagyok lelkileg teljesen. és fél éve várjuk a kis csodánkat,de nem akar hozzánk eljönni.:(

Igazából most volt talán a legrosszabb,mert ebben a hónapban nem sikerült az első inszeminációnk!:(Csak potyogtak a könnyeim és iszonyú fájdalmat éreztem,majd valahogy mivel erős nő vagyok megrázom magam és reménykedek a következő hónapban..!

2012. márc. 27. 09:05
 9/26 anonim ***** válasza:

Nekem 4 gyerkőcöm van.Az első 1 év után jött össze.A második egyből a harmadik 4 hónap a negyedik 5 hónap alatt jött össze.

Ne szomorodj el nem szabad ennyire rágörcsölni,mert ezért is nem jön össze.

Tudom,hogy nehéz!

Próbáld ki a gyertya poziciót aktus után.S szedj kismamavitamint!

Nekem bekött!!!!!!

Minden jót!

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 27. 09:08
 10/26 anonim ***** válasza:

Változó. Előfordult már hogy elkeseredtem, de az is hogy konstatáltam hogy megjött na bumm és ennyi. Úgy gondoltam na majd a következő hónapban.

Csak van hogy besokalok. Ez már a 7. hónapunk hogy semmi.

Most amikor márciusban is megjött nagyon mérges voltam, dühös, elkeseredett, sírtam is egy jó nagyot. Aztán eldöntöttem hogy most már mindenképpen elmegyek a dokimhoz ha elmúlik a menzeszem. Úgy mentem be hozzá hogy doktor úr nagyon nagy a baj. Ő meg kérdezi hát mi történt? Mondtam neki: Hát nem sikerül a baba!!!!

Szerencsém van vele mert nagyon kedves, segítőkész doki és rögtön néztünk peteérést stb.

Azt mondta hogy rásegítünk kicsit és írt fel gyógyszert. Ha áprilisban megjön akkor a ciklusom 5. napjától kell majd szednem. Ja és azt is mondta: 48 óránként legyünk együtt!

2012. márc. 27. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!