Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek már késik és ennek...

Akiknek már késik és ennek ellenére is negatívak a tesztjeik, nem érzitek úgy hogy már csak lennétek túl rajta és végre jönne meg a mensie?

Figyelt kérdés

18-ára nem vártam. Két napja késik! A tesztem ma reggel is negatív lett, tehát tuti nincs baba. A melleim úgy fájnak, mint az első terhességemnél is, de más tünetem nincs. A hasam görcsölget, de vérzés sehol. Kínomban már azt is megnéztem, hogy a méhszáj fennt van és zárt...

Már nagyon szeretném ha megjönne és kezdődhetne a kövtkező ciklus, pórbálkozhatnánk újból... Ennek már úgy is lőttek!!!! :(

2012. márc. 20. 21:19
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Szia.Itt vagyok,csak eleg ritkan mostanaban,elvagyok havazva.:-)Sajnalom,hogy most nem jott ossze,de sebaj leglabb igy ti is tudtok ismet probalkozni,ezert jo,hogy vegre neked is megjott.Oszinten szolva en nem akarok nagyon erre ragorcsolni,nehogy azert ne jojjon ossze.Ezert nem is figyelek semmit,ugy dontottem.A lanyomnal sem figyeltem es eleg gyorsan osszejott miutan abbahagytam a fogamzasgatlo tablettat.Azert remelem osszejon mindkettonknek meg ebbe a honapban!:-) Szep estet nektek!:-) Jovok,amint van idom.:-)
2012. ápr. 19. 20:28
 32/35 anonim ***** válasza:
szia!mizus veled??most hol tartasz a ciklusban??vagy ezt sem figyeled??olyan jó mert már múlóba van a menszim!csak a hőm stagnál!már 3 napja!áááááá félek,hogy most meg nem lesz pé-m!amilyen szerencsém van!írj ha vagy!
2012. ápr. 20. 07:51
 33/35 anonim ***** válasza:

Szia.Elvileg nekem a heten van peteeresem,de ki tudja azok utan,hogy ennyit kimaradt!Nem neztem a homet,olvasgattam itt rola,de annyira nem bizom meg benne,hiszen a multkor mertem es amikor megjott meg akkor sem esett le,mint ahogyan azt sokan irjak.Hat most varok mi lesz majus elejen,remelem nem jon meg.:-)Addig meg elterelem a figyelmem,ugyis allando rohanasban vagyok.:-)

Veled mi a helyzet?Legyen szep napod!:-)

2012. ápr. 20. 09:34
 34/35 anonim ***** válasza:

bocsi,hogy eddig nem írtam fel kellet mennem a városba!hát én igazán csak ilyenkor gondolok erre az egészre utána egész nap nem mert dolgozok!na ha tényleg ezen a héten van a pé-d akkor hajrá!ááá nekem még odább van!a hőről meg csak annyit,hogy elég biztos eredményt mutat hidd el én se igazán bíztam benne!kicsi az esély arra,hogy nem fog leesni a hőd!tehát ritka,hogy előbb vagy utóbb nem esik le!de itt a görbém és látni fogod mit is mondok!szépen lassan eset le!tehát ha már 2 tizedet vagy annál többet esik tuti meg fog jönni!ezt tapasztaltam!

görbém:

[link]

írj ha vagy!!

2012. ápr. 20. 10:12
 35/35 anonim ***** válasza:
Szia.Itt vagyok!:-) Hat igen,lehet,hogy mukodik ez a homerozes,de valahogy en nem akarok abba belebonyolodni.Remelem amugy is osszefog jonni a kisteso, elobb vagy utobb.Nektek van mar gyerkocotok vagy o lenne az elso?:-)
2012. ápr. 25. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!