Akiknek már késik és ennek ellenére is negatívak a tesztjeik, nem érzitek úgy hogy már csak lennétek túl rajta és végre jönne meg a mensie?
18-ára nem vártam. Két napja késik! A tesztem ma reggel is negatív lett, tehát tuti nincs baba. A melleim úgy fájnak, mint az első terhességemnél is, de más tünetem nincs. A hasam görcsölget, de vérzés sehol. Kínomban már azt is megnéztem, hogy a méhszáj fennt van és zárt...
Már nagyon szeretném ha megjönne és kezdődhetne a kövtkező ciklus, pórbálkozhatnánk újból... Ennek már úgy is lőttek!!!! :(
Szia.Elvileg nekem a heten van peteeresem,de ki tudja azok utan,hogy ennyit kimaradt!Nem neztem a homet,olvasgattam itt rola,de annyira nem bizom meg benne,hiszen a multkor mertem es amikor megjott meg akkor sem esett le,mint ahogyan azt sokan irjak.Hat most varok mi lesz majus elejen,remelem nem jon meg.:-)Addig meg elterelem a figyelmem,ugyis allando rohanasban vagyok.:-)
Veled mi a helyzet?Legyen szep napod!:-)
bocsi,hogy eddig nem írtam fel kellet mennem a városba!hát én igazán csak ilyenkor gondolok erre az egészre utána egész nap nem mert dolgozok!na ha tényleg ezen a héten van a pé-d akkor hajrá!ááá nekem még odább van!a hőről meg csak annyit,hogy elég biztos eredményt mutat hidd el én se igazán bíztam benne!kicsi az esély arra,hogy nem fog leesni a hőd!tehát ritka,hogy előbb vagy utóbb nem esik le!de itt a görbém és látni fogod mit is mondok!szépen lassan eset le!tehát ha már 2 tizedet vagy annál többet esik tuti meg fog jönni!ezt tapasztaltam!
görbém:
írj ha vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!