Akiknek már késik és ennek ellenére is negatívak a tesztjeik, nem érzitek úgy hogy már csak lennétek túl rajta és végre jönne meg a mensie?
18-ára nem vártam. Két napja késik! A tesztem ma reggel is negatív lett, tehát tuti nincs baba. A melleim úgy fájnak, mint az első terhességemnél is, de más tünetem nincs. A hasam görcsölget, de vérzés sehol. Kínomban már azt is megnéztem, hogy a méhszáj fennt van és zárt...
Már nagyon szeretném ha megjönne és kezdődhetne a kövtkező ciklus, pórbálkozhatnánk újból... Ennek már úgy is lőttek!!!! :(
Szia! Még nálam sincs semmi... :) A melleim már elviselhetetlenül fájnak és tegnap is meg ma is hányingerem volt. Holnap reggel akartam csinálni egy tesztet, de lehet hogy várok még egy napot és csak vasárnap reggel csinálom meg ha addig nincs mensi! Nagyon izgulok! De nem merek előbb tesztelni, mert ha negatív lesz, képes lennék bemesélni magamnak, hogy biztos csak későn volt peteérésem és később ágyazódott be, kevés még a HCG, stb....
De igazából ha holnap reggel tesztelek, akkor már ki kell hogy mutassa, nem?!?!
Nagyon szorítok Neked, remélem ott van a baba!!! Majd írj ám, ha tudsz valami biztosat!!!
Hát nekem sajnos nem kellett tesztelni, mert ma reggelre megjött! :(
Na erről beszéltem... Az ember vár, reménykedik, aztán meg semmi... Akkor inkább jönne meg mindig időben és kész...
De nem baj! Új ciklus, új remény!!! :)
sziasztok!
utolsó:ne aggódj nekem is késik de már azt se tudom mennyit!már rég meg kellet volna jönnie!elvileg én 19-re nem vártam és ma már 29 van és még mindig semmi!10-én volt barnázásom azóta semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!