Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek már késik és ennek...

Akiknek már késik és ennek ellenére is negatívak a tesztjeik, nem érzitek úgy hogy már csak lennétek túl rajta és végre jönne meg a mensie?

Figyelt kérdés

18-ára nem vártam. Két napja késik! A tesztem ma reggel is negatív lett, tehát tuti nincs baba. A melleim úgy fájnak, mint az első terhességemnél is, de más tünetem nincs. A hasam görcsölget, de vérzés sehol. Kínomban már azt is megnéztem, hogy a méhszáj fennt van és zárt...

Már nagyon szeretném ha megjönne és kezdődhetne a kövtkező ciklus, pórbálkozhatnánk újból... Ennek már úgy is lőttek!!!! :(

2012. márc. 20. 21:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Szia.10:20 vagyok.Nalad mi a helyzet?Nalam meg mindig semmi,de mar nem merek tesztelni,megvarom a keddet es a dokinal majd kiderul.Ha gondolod majd meguzenem mi a helyzet.Legyen szep napod!
2012. márc. 23. 11:32
 12/35 A kérdező kommentje:

Szia! Még nálam sincs semmi... :) A melleim már elviselhetetlenül fájnak és tegnap is meg ma is hányingerem volt. Holnap reggel akartam csinálni egy tesztet, de lehet hogy várok még egy napot és csak vasárnap reggel csinálom meg ha addig nincs mensi! Nagyon izgulok! De nem merek előbb tesztelni, mert ha negatív lesz, képes lennék bemesélni magamnak, hogy biztos csak későn volt peteérésem és később ágyazódott be, kevés még a HCG, stb....

De igazából ha holnap reggel tesztelek, akkor már ki kell hogy mutassa, nem?!?!

Nagyon szorítok Neked, remélem ott van a baba!!! Majd írj ám, ha tudsz valami biztosat!!!

2012. márc. 23. 12:15
 13/35 anonim ***** válasza:
sziasztok!mizus veletek??tesztelt már valaki??
2012. márc. 24. 07:00
 14/35 A kérdező kommentje:

Hát nekem sajnos nem kellett tesztelni, mert ma reggelre megjött! :(

Na erről beszéltem... Az ember vár, reménykedik, aztán meg semmi... Akkor inkább jönne meg mindig időben és kész...

De nem baj! Új ciklus, új remény!!! :)

2012. márc. 24. 08:17
 15/35 anonim ***** válasza:
Szia.10:20 vagyok.Nalam meg mindig semmi.Olvastam itt tobb kerdesnel,hogy a hot kell figyelni.Par napja figyelem es 37.3,37.5 az allando hom,nem megy lejebb ami allitolag jo.En sem merek tesztelni,megvarom a keddet.Nagyon tetszik a pozitiv hozzaallasod,igazad van,kitartas!Kivanom,hogy mihamarabb jojjon ossze a baba.:-)Kedden uzenek,nalam mi a helyzet.Szep napot mindenkinek!
2012. márc. 24. 13:08
 16/35 A kérdező kommentje:
Szia! Mi újság? Gondoltam Rád sokat! Remélem babás vagy!!! :)
2012. márc. 27. 19:09
 17/35 anonim ***** válasza:
Szia.Aranyos vagy,koszi,hogy gondoltal ram.Nalam meg mindig semmi,tegnap a vizelet ismet negativ lett :-( ,ezert vettek vert az eredmeny ma delutan lesz meg.Mar mi is tukon ulunk,rossz ez a bizonytalansag,ha nem vagyok babas,akkor miert kesik ennyit?Sajnos,tuneteim viszont egyartalan nincsenek,pedig a lanyommal mar ilyenkor rendesen voltak,plane reggel!Szurkolok nektek is,ti legelabb mar probalkozhattok nemsokara ismet!Legyen szep napotok!:-)Majd megirom mi lett az eredmeny,ami mar tuti biztos.
2012. márc. 28. 14:25
 18/35 anonim ***** válasza:

sziasztok!

utolsó:ne aggódj nekem is késik de már azt se tudom mennyit!már rég meg kellet volna jönnie!elvileg én 19-re nem vártam és ma már 29 van és még mindig semmi!10-én volt barnázásom azóta semmi!

2012. márc. 29. 07:47
 19/35 anonim ***** válasza:
Szia.Bocsi,azert nem irtam meg,hogy mi a vereredmenyem,mert nem volt idom netezni.Hat sajnos negativ,pedig meg mindig semmi.Mivel Irorszagban elunk,igy meg kell varnom 1 hetet,kb akkor kellene ujra megjojjon es ha akkor sincs semmi,akkor kapok beutalot a korhazba,hogy megnezzek mi lehet az oka.Szoval mi most varunk.:-) Reg vartam mar ennyire,hogy megjojjon!:-)))
2012. ápr. 1. 12:31
 20/35 anonim ***** válasza:
utolsó:neked voltak valami tüneteid?sajnálom,hogy negatív lett az eredmény!veletek mizus??
2012. ápr. 1. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!