Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek már késik és ennek...

Akiknek már késik és ennek ellenére is negatívak a tesztjeik, nem érzitek úgy hogy már csak lennétek túl rajta és végre jönne meg a mensie?

Figyelt kérdés

18-ára nem vártam. Két napja késik! A tesztem ma reggel is negatív lett, tehát tuti nincs baba. A melleim úgy fájnak, mint az első terhességemnél is, de más tünetem nincs. A hasam görcsölget, de vérzés sehol. Kínomban már azt is megnéztem, hogy a méhszáj fennt van és zárt...

Már nagyon szeretném ha megjönne és kezdődhetne a kövtkező ciklus, pórbálkozhatnánk újból... Ennek már úgy is lőttek!!!! :(

2012. márc. 20. 21:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Utolsonak,utolso elotti vagyok!:-) Amikor meg kellet volna jojjon,akkor iszonyatos gorcseim voltak ami kb.masfel hetig tartott es ugy ereztem mindjart megjon,de utana ez elmult es azota sem erzem,hogy meg akartna jonni vagy eppen babas lennek.Jovoheten lenne ujra esedekes,ha februar 15.-tol szamolok,mert azota nem jott meg.Igaz,akkor hagytam abba a gyogyszert es lehet az kavart be ennyire,bar amikor a lanyom miatt hagytam abba,akkor nem volt ilyen problemam.Ra 3 honapra osszejott a gyonyoru kicsi lanyom.:-)Most valami nincs rendben,mert nekem ilyen meg soha nem volt,hogy ennyit kimaradjon.
2012. ápr. 6. 16:55
 22/35 anonim ***** válasza:
szia!mintha én írtam volna!pont így vagyok én is!már rég meg kellet volna jönnie de sehol semmi!mikor teszteltél utoljára?én 25-én de azóta nem mertem!azt se tudom mikor kellene megjönnie!írj!
2012. ápr. 8. 09:14
 23/35 anonim ***** válasza:
nekem 27.-en volt vervetelem,mert a vizelet negativ volt,de az is negativ lett.Viszont azota sincs semmi,bar ma elkezdtem egy kicsit verezgetni,de ez sem meg az igazi.Fogalmam sincs miert nem jon meg rendesen,ha nem vagyok babas.Meg jovohet keddig varok,utana ismet visszamegyek a dokihoz.Te tudsz valamit arrol,hogy a hot kell figyelni?Errol olvastam itt mar tobb hozzaszolotol,de nem tudom pontosan,hogy az mire vonatkozik.Ugyanis nekem a hom nem esik le,allandoan 37,2 illetve 37,5 kozott van.Neked mikor volt az utolso mensid?
2012. ápr. 8. 15:05
 24/35 anonim ***** válasza:
szia!mizus veled??még mindig vérezgetsz?vagy megjött?remélem nem!hát nálam még semmi!de úgy döntöttem,hogy a héten kérek idő pontot a dokihoz mert már 54 napnál tartok és csak 10-től 16-ig volt barnázás és azóta nincs semmi!utolsó menszim február 16án volt!akkor kb.4 napig tartott!a hő vezetésről mit szeretnél tudni??írj ha gondolod??manó!
2012. ápr. 9. 10:07
 25/35 anonim ***** válasza:
Szia.Bocsi nem volt idom netezni,sajnos nekem megjott miutan elkezdtem verezgetni,masnapra rendesen megjott.De sebaj mint,ahogyan azt a kerdezo is irta,lehet mostmar ujra probalkozni!:-)Nalad mi a helyzet?Remelem te babas vagy.Egyebkent a horol ovasgattam itt,de nekem ez nem jott be,mert nem esett le a hom meg a mensi napjan sem.Allando 37,2,szoval nem ertem miert irjak sokan azt,hogy azt kell figyelni es az a jo,ha nem esik le,mert addig lehet pocaklako.Nekem nem esett le es megsem volt.:-(
2012. ápr. 14. 15:13
 26/35 anonim ***** válasza:

szia!sajnálom,hogy megjött!tényleg őszintén!nincs ennél rosszabb!bár nekem azóta se jött meg már nem tudom mit higgyek!már elegem van!jövő héten irány a doki!a hőm is szépen fent van!már kb.16 napja!utoljára 11-én teszteltem nem első pisiből 25-ös tesztel ami negatív volt!ha hő nem biztos,hogy amikor megjön azonnal leesik lehet csak pár nap múlva!ez se törvényszerű!hát nekem ilyen a görbém de én nem tudom értékelni sajnos!

[link]

írj ha gondolod!manó!

2012. ápr. 15. 07:12
 27/35 anonim ***** válasza:
Szioka.Sajnos nekem sem sokat mond a gorbeid,nem ertek hozza.:-( Latom neked is februarban volt meg utoljara,szurkolok neked,hogy babas legyel.Remelem jovoheten jo hirrel fogsz szolgalni!:-)Mondjuk azt nem ertem a terhessegi teszt mar ilyenkor ki kellene mutassa,hisz En is amikor a lanyommal voltam babas,mar masnap pozitiv volt a teszt,ezert sem eltem nagyon bele magam most amikor mar 3 teszt is negativ lett.:-( De sebaj,mint irtam most ujra probalkozhatunk,hisz mi csak most februartol kezdtunk el probalkozni,igy nem vagyok meg nagyon elkeseredve.Hihetetlen lett volna,hogy rogton osszejojjon!:-)Neked vannak mar tunetei?Kb.6 het utan mar jelentkeznek a tunetek,elvileg Te mar olyan 6-8 hetes lehetsz.Tovabbi jo hetveget es szep napot!:-)
2012. ápr. 15. 11:44
 28/35 anonim ***** válasza:
hát szerintem nincs baba sajnos!de nem értem miért nem jön meg!már elegem van!így nem is tudom mikor érdemes egyáltalán próbálkozni!érted??neked is szép hétvégét!manó!te most hol tartasz a ciklusba??
2012. ápr. 15. 11:53
 29/35 anonim ***** válasza:
Szia.Hat igazan nagyon-nagyon sajnalom.Nekem 5 napja mult el,igaz most igy hogy 2 honap kimaradt es babas sem voltam,fogalmam sincs mikor van peteeres.Honnan szamoljam?Teljesen megertelek.Igy voltam en is,ha nem vagyok babas,akkor jojjon mar meg.De honnan tudod ennyire biztosan?Voltal dokinal?
2012. ápr. 17. 19:26
 30/35 anonim ***** válasza:
szia!hát megjött már ez lesz a harmadik napja!és rettenetesen örülök!legalább lehet újra próbálkozni!bár már lassan teljesen beleörülök ebbe az állandó számolás,várakozásba!írj ha vagy!manó
2012. ápr. 18. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!