Akiknek már késik és ennek ellenére is negatívak a tesztjeik, nem érzitek úgy hogy már csak lennétek túl rajta és végre jönne meg a mensie?
18-ára nem vártam. Két napja késik! A tesztem ma reggel is negatív lett, tehát tuti nincs baba. A melleim úgy fájnak, mint az első terhességemnél is, de más tünetem nincs. A hasam görcsölget, de vérzés sehol. Kínomban már azt is megnéztem, hogy a méhszáj fennt van és zárt...
Már nagyon szeretném ha megjönne és kezdődhetne a kövtkező ciklus, pórbálkozhatnánk újból... Ennek már úgy is lőttek!!!! :(
Nem éreztem így soha... Pedig teljesen logikus amit leírsz. :D
Én az utolsó menzeszemnél konkrétan már sírva fakadtam, amikor megjött... Szerencsére a rákövetkezó ciklusban teherbe estem, és már elmúlt egy éves is a kicsi lányom. :D
Szerintem azért akkor sikerült, mert úgy alakultak a dolgok, hogy egyáltalán nem volt időm még csak gondolni sem arra, hogy baba. Pont új főnököm lett, akkor volt az esküvőnk és persze az utolsó pillanatban szerveztünk mindent....
Én már annak is örülök, ha valaki logikusnak tartja amit írok! :)
Gratulálok a kislányodhoz! :) Nekem három éves a kisfiam és most már szeretnénk egy kistesót! :)
utolsó:
mintha én írtam volna!igaz nekem csak kicsit érzékeny a mellbimbóm de ha a nem várt következik mindig elmúlik!én most is azt érzem kedves kérdező amit te írtál!bárcsak történne valamit vagy jöjjön meg vagy teljen már el egy hét ,hogy újra tesztelhessek!már nekem 19-én meg kellet volna jönnie de sehol sincs!tegnap teszteltem negatívot délelőtt 25-ös tesztel!remény!
Hát 13-a az már jó régen volt, akkor én még ne szóljak semmit... :(
Már nagyon jó lenne, ha megjönne. Nekem csak három napja késik, de biztos nincs baba, mert a tesztek nem mutatnak semmit. Ma is csináltam egy Xepilt délután és ismét negatív lett, úgyhogy többet nem vagyok hajlandó költeni rá.... Úgy gondolom ha a terhességtől fájna ennyire a mellem, ha már ilyen szintű tüneteket okozna, akkor már a tesztnek is ki kellene mutatnia, nem?! Vagy reggel kellett volna tesztelnem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!