Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek már késik és ennek...

Akiknek már késik és ennek ellenére is negatívak a tesztjeik, nem érzitek úgy hogy már csak lennétek túl rajta és végre jönne meg a mensie?

Figyelt kérdés

18-ára nem vártam. Két napja késik! A tesztem ma reggel is negatív lett, tehát tuti nincs baba. A melleim úgy fájnak, mint az első terhességemnél is, de más tünetem nincs. A hasam görcsölget, de vérzés sehol. Kínomban már azt is megnéztem, hogy a méhszáj fennt van és zárt...

Már nagyon szeretném ha megjönne és kezdődhetne a kövtkező ciklus, pórbálkozhatnánk újból... Ennek már úgy is lőttek!!!! :(

2012. márc. 20. 21:19
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
De szoktam, de amíg nincs meg, addig élvezem, hogy együtt lehetünk szabadon :) Én nem görcsölgetek ilyesmin.
2012. márc. 20. 21:21
 2/35 A kérdező kommentje:
Nem görcsölök rajta, csak dühít! :)
2012. márc. 20. 21:29
 3/35 anonim ***** válasza:

Nem éreztem így soha... Pedig teljesen logikus amit leírsz. :D

Én az utolsó menzeszemnél konkrétan már sírva fakadtam, amikor megjött... Szerencsére a rákövetkezó ciklusban teherbe estem, és már elmúlt egy éves is a kicsi lányom. :D

Szerintem azért akkor sikerült, mert úgy alakultak a dolgok, hogy egyáltalán nem volt időm még csak gondolni sem arra, hogy baba. Pont új főnököm lett, akkor volt az esküvőnk és persze az utolsó pillanatban szerveztünk mindent....

2012. márc. 20. 21:47
 4/35 A kérdező kommentje:

Én már annak is örülök, ha valaki logikusnak tartja amit írok! :)

Gratulálok a kislányodhoz! :) Nekem három éves a kisfiam és most már szeretnénk egy kistesót! :)

2012. márc. 20. 21:54
 5/35 anonim ***** válasza:
Szia!Én ma reggel teszteltem negatívat,tegnapra nem vártam!A mellbimbómhoz hozzá sem lehet érni,ilyet még sosem éreztem!Még nincs gyerekem,nem tudom mit kéne éreznem ha összejött a baba,de a mellbimbóm nagyon érzékeny!Nem lehet hogy még korai a teszt?Sztem te se add fel,vkinek csak napokkal vagy egy héttel később mutatja ki!
2012. márc. 21. 07:58
 6/35 anonim ***** válasza:

utolsó:

mintha én írtam volna!igaz nekem csak kicsit érzékeny a mellbimbóm de ha a nem várt következik mindig elmúlik!én most is azt érzem kedves kérdező amit te írtál!bárcsak történne valamit vagy jöjjön meg vagy teljen már el egy hét ,hogy újra tesztelhessek!már nekem 19-én meg kellet volna jönnie de sehol sincs!tegnap teszteltem negatívot délelőtt 25-ös tesztel!remény!

2012. márc. 21. 08:18
 7/35 anonim ***** válasza:
Szia.Latom nem csak En erzek igy.:-)13.-an "kellet"volna megjojjon,de meg mindig semmi.Szombaton vagyis 17.-en teszteltem ami negativ lett.Tegnap lementem a dokinomhoz,ott is negativ lett a teszt,de azt mondta,ha jovohetig sem jon meg,akkor vervetel lesz ami kimutatja tutira.Addig en meg itt gorcsolok,mert olyan alhasi fajdalmaim vannak,mintha meg akarna jonni,de sehol semmi.Most en is ugy vagyok vele,inkabb jojjon meg,ha meg akar jonni,de ne kinozzon tovabb.Ez a bizonytalansag a legrosszabb.3,5 eves lanyomnak szeretnenk kistesot.:-)
2012. márc. 21. 10:20
 8/35 A kérdező kommentje:

Hát 13-a az már jó régen volt, akkor én még ne szóljak semmit... :(

Már nagyon jó lenne, ha megjönne. Nekem csak három napja késik, de biztos nincs baba, mert a tesztek nem mutatnak semmit. Ma is csináltam egy Xepilt délután és ismét negatív lett, úgyhogy többet nem vagyok hajlandó költeni rá.... Úgy gondolom ha a terhességtől fájna ennyire a mellem, ha már ilyen szintű tüneteket okozna, akkor már a tesztnek is ki kellene mutatnia, nem?! Vagy reggel kellett volna tesztelnem???

2012. márc. 21. 18:41
 9/35 A kérdező kommentje:
Jah és mi is kistestvért szeretnék a 3 éves fiamnak! :)
2012. márc. 21. 18:42
 10/35 anonim ***** válasza:
Szia! nekem ebbe a hónapba 3 napot késett. Eddig 25-26 napra jött meg,és most szépen 28 napra. Semmi mensi szerű tünetem nem volt,és a tesztek végig negatívak voltak. Én már azt vártam,hogy jöjjön meg,pedig szeretnénk babát,mert féltem,hogy valami baj van,hogy se nem jön meg,se terhes nem vagyok.
2012. márc. 22. 07:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!