Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már valaki így? Bővebben...

Járt már valaki így? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Ilyet még soha nem tapasztaltam. Nekem mindig 7 napos a mensim, eddig mindig reggel jött meg és eléggé pontos. Most késett 2napot, megjött de nem úgy ahogy szokott. 13.-a helyett 15.-én késő délután, 16-17 úgy görcsöltem hogy még a gyógyszer sem segített, 18.án reggel barnáztam utána mintha elvágták volna, most egy órája megint elkezdtem vérezni és megint nagyon görcsölök.Dokimhoz pedig csak pénteken tudok menni.
2012. márc. 20. 17:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja valamit kihagytam! 5. hónapja szedem a clostyt. De eddig attól nem volt semmi bajom. [link]
2012. márc. 20. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is volt ilyen. Vetélés volt!
2012. márc. 20. 17:51
 3/8 anonim ***** válasza:
NEM!Nem feltétlen vetélés volt,sőt..Én 6 hónapig szedtem a clostyt és nekem is produkált fura mensiket!Lehet,hogy ez most egy fura mensi volt,de a doki majd bővebbet tud mondani!Mellesleg teszteltél?
2012. márc. 20. 17:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem. Már 5 éve szeretnék babát, úgyhogy 1-2 napos késésnél én már nem rohanok tesztért, mert már útálom a csalódást.
2012. márc. 20. 17:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Még minding meg van, és most már a petefészkeim fájnak, de nagyon. Nagyon félek hogy valami baj van.
2012. márc. 22. 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendjén ne várd meg a pénteket, hanem menj ügyeletre én biztos ezt tenném. Remélem minden rendben lesz veled.
2012. márc. 22. 14:11
 7/8 anonim válasza:

Sajna nekem igy volt mikor vetélésem volt

Sajna nekem igy volt mikor vetélésem volt! Remélem neked minden renbe lesz!

neked minden rendbe lesz

2012. márc. 22. 14:12
 8/8 A kérdező kommentje:
most voltam a dokinál. Hál istennek nem vetélés, csak a clostytol "elfáradt" a petefészkem. Most 2 hónap szünetet kell tartanom. Köszönöm a válaszaitokat!
2012. márc. 23. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!