Járt már úgy valaki, hogy megjött, aztán kiderült, hogy mégis terhes?
igen én igy jártam!Négy hónapos terhes voltam még akkor is "menstruáltam" vagyis hát nem lehet annak nevezni de véreztem!
A doki szerint ez 2%-ban megesik!
Ha jóval enyhébb volt a vérzésed a normálisnál, akkor lehetséges. Csinálj egy tesztet, és kiderül, már kimutatja, ha baba van.
Ha meg nincs, azért ilyen tüneteket más is okozhat, ha nem vagy jól, menj orvoshoz...
Nekem épp az előző héten!
Elmentem orvoshoz, mert az előző rákszűrésem eredménye nem volt megnyugtató (ill. nekem nem, a doki szerint ne foglalkozzak vele...) és olyan furcsán éreztem a hasam alsó részét, ezért felkerestem egy másik orvost. A doki megvizsgált, szerencsére uh-val is megnézett és gratulált! Elég hülyén nézhettem rá, mert utána hozzátette, hogy a babához. :)) Már dobog a picuri szíve! 8 hetes lehet a méretei alapján! Először ledöbbentem, de nagyon-nagyon örülünk Neki. Már van egy 2 éves fiacskánk, nála is volt 1-2 vérzésem, de csak jelképes mennyiség, most meg még március elején is megjött és 4 napig tartott.
Egyébként gyomorproblémával (émelygés, hányinger...) a háziorvoshoz is el akartam menni, de úgy érzem ez már felesleges. :)
Első vagyok!
Nem volt tünetem az első két hónapban ezért nem is tudtam hogy baba van a pociban!olyan 2.5 hónapos lehettem amikor hányinger szédülés jött rám többször!Akkor a házidokihoz és elküldött laborba és igy derül ki!
Amikor elmentem a nyőgyógyászhoz el sem hitte hogy 2.5 hós terhes vagyok de én sem :) nem volt hasam sem még 4 hónaposan sem!És onnantól kezdett el nőni!a kicsi fiam 3.75 kg val született és alig volt hasam! :)
Én nagyon fiatalon szültem, és még a szüléásem előtt 2 héttel menstruálta, azaz VÉGIG!
Az orvos azt mondta mivel fiatal vagyok, a szervezetem nem ismeri fel, hogy magzat növekszik ebnenm, és ez előfordulhat, viszont ritka. Semmi tünetem nem volt, egész nap 1 db szendvicsel jól laktam, nem voltam kívános, nem émejegtem, nem fájt semmim, én azt vettem észre hogy hízom, még ekkor sem selytettem, hanem 12-13.hétben voltam, amikor a pocakom látványosan nőtt, és rájöttem nem híztam, hanem babát várok.
utolsó vagyok:
A nagyon fiatalon azt jelenti 17 multam 4 hónappal, amikor világra jött a lányom :)
Korai volt, de nem bánom :)))
Van előnye-hátránya sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!