Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt már úgy valaki, hogy...

Járt már úgy valaki, hogy megjött, aztán kiderült, hogy mégis terhes?

Figyelt kérdés
Nekem most múlt el, de rövidebb ideig tartott és enyhébb volt, bár előtte és utána is barnáztam. 2-3 hete nincs étvágyam, nem esik jól semmi. A hangulatom nagyon változékony, egyik pillanatban szuper a kedvem, a másikban meg a sírás kerülget. Ma reggel a hasam is szúrkált. Szerintetek érdemes csinálnom egy tesztet? Volt már valaki hasonló helyzetben?
2012. márc. 12. 09:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Köszönöm a Te válaszodat is! Reggel csináltam egy tesztet, de egyértelműen negatív volt. Sebaj, lesz majd az pozitív is valamikor!
2012. márc. 13. 08:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy nem jött össze, főleg, ha akartátok. Mi nagyon akartuk az előzőt, én is azt hittem, hogy menszesz, de nekem sajnos tovább tartott. Voltam vele orvosnál is. Nekem 20 hétig vérezgetéssel vagy barnázgatással teltek a napjaim, mikor azt hittük minden rendbe megint kórházba kerültem és 22 hetesen menybe ment. Ezzel a babámmal is az 5 héten volt egy kis vérzés-barnázás 3 napig, persze azonnal orvoshoz mentünk. Most is veszélyeztetett vagyok. Drukkolok nektek, hogy összejöjjön, amikor szeretnétek és rendben legyen a terhességed és egészséges babátok szülessen. Ha nagyon probálkozni szeretnétek, ajánlom a ciklus.hu oldalt.

(24 hetes kismama)

2012. márc. 13. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!