Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen volt a vérzése és...

Milyen volt a vérzése és meddig tartott, akinek megjött, aztán kiderült, hogy mégis terhes?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Az első hónapban ugyanolyan, mint máskor, a 2.-ban csak 3 napig tartott, utána csak barnázás, addig viszont normális. Ha úgy gondolod, hogy babát vársz, de vérzel, jobb ha csinálsz majd egy tesztet. Ha pozitív, menj el orvoshoz! A vérzés nem normális terhesség alatt!!! Lehet, hogy ártalmatlan, de jobb félni....
2010. szept. 14. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem rendes időben jelentkezett a vérzés, 2 napig rendesen, utána csipp-csöpp,majd teljesen elmúlt. rá kb. 5-6 napra erős szúró hasi fájdalom, és barna folyás,majd erősödő fájdalom,ami lokalizálódott a jobb oldalra. ekkor már voltak furi tüneteim, hányinger,szédelgés, hihetetlen fáradtság. Orvoshoz mentem, vérvétel,magas hcg, és jobb o.-i petevezetékben 9mm-es petezsák..Méhenkívüli terhes voltam,még éjjel azonnal megoperáltak,sajna a petevezetékemet is kivették...ez múlt héten kedden történt,pont egy hete,tehát még friss minden nagyon. de én élő példa vagyok, mensi ellenére is lehet valaki terhes (ja és előtte a vizeletteszt negatív volt!)
2010. szept. 14. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Másodiknak. Te ugyanúgy görcsöltél, mint mikor megvan, vagy ez elmaradt és inkább a szúrkálást érezted?
2010. szept. 14. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem megvolt múlt héten, bár nem éreztem semmi görcsöt, csak hogy iszonyatosan szúrkál jobb oldalon lent a hasam. Ez a vérzés után is megmaradt pár napig, de mára elmúlt. Viszont nagyon érzékenyek maradtak a melleim, fáj a derekam. Most tartok a ciklus 8. napján. Mitől lehet ez?
2010. szept. 14. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Maga a menstruáció idejében jelentkező vérzést nem kísérte különösebb görcs, puffadtam,stb.de amúgy sem volt sosem fájdalmas a mensim. Utána szúrt, de nagyon,még a lépések és leülés is fájdalmas volt,és egyre fokozódott. és puffadtam is rendesen. na meg a gyanús barna folyás,ami a végére már kávézacc szerű volt,nagyon gyanússá tette a dolgot! És mivel lombikos voltam, egyértelmű volt,hogy bizony itt fennállhat terhesség, csak nálam az ET utáni 11.napon a vizeletteszt még negatív volt. utána jöttek a furi tünetek...és a vérvétel béta hcg szintje azonnal kimutatta, nagyon magas volt, az uh. szabad hasi folyadékot mutatott, ehhez társultak a többi dolgok amiket már leírtam. 6 hetes voltam...Én nem elrettentő példa akarok lenni,de saját magamból okulva,ha csak az esélye fennáll a pocaklakónak, de valami mégsem olyan a vérzésben,mint eddig, még ha negatív a teszt is, egy orvost megér! Hála nekem alapos és körültekintő orvosaim vannak, akik egyből felvetették a méhenkívüli gyanúját, és így is volt..
2010. szept. 14. 11:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha veszek terhességi tesztet, akkor az is kimutatja a méhen kivülit is, ugye? Nálam megszüntek a szúrkálások, de nekem is úgy szúrt, hogy nem tudtam ülni. Viszont ez a mellfájdalom, ennyire még nem fájt soha. És a hőd milyen volt, mérted? Mert nekem lement rendesen menzesz előtt. Nem volt lázam.
2010. szept. 14. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem pontosan 28 napra jött úgy ahogy szokott. Másnap viszont semmi, egy napig tartott az is minimális volt.

20 hkm

2010. szept. 14. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:
szia 16 07-es,én volnék akinek 6hetesen méhenkívülije volt. Én sosem mértem a hőmet, sajna ebben nem tudok segíteni, lázam nem volt az tuti,mert amúgy is ritkán lázasodom be, meg olyankor nekem a csontjaim szétszakadnak. de ahogy írtam, nálam a tünetek,ami terhességi tünet, az jelentkezett ugyanúgy,csak nem tudtam akkor még,hogy pocaklakó csinálja...tehát a mellfájdalom,fáradtság (aludtam volna mindig) émelygés,de étkezés után,ezek voltak. Én vizelettesztet a nega teszt után nem csináltam,engem rögtön vérvételre küldtek, ahol nagyon magas volt a béta hcg-m, egyértelmű volt , hogy valaki lakik odabent,csak sajnos nem jó helyre tapadt meg:(
2010. szept. 15. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!