Akinek babája csak anytejes és ekcémás az tartott valamilyen diétát? Kiderült, hogy mi okozza?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
Ők lehet, hogy tudnak segíteni (érdemes privit írni akik hasonló tapasztalatúak). Lehet, hogy az anyatej okozza, de az valószínű, hogy hozzátáplálással majd idővel csökken.
Mennyi idős a babó?
4 hónapos volt a fiam, amikor ekcémás foltok jöttek ki rajta. A doki letiltott minden kajáról, aztán egy magánbőrgyógyász azt mondta, ha mindent elhagyok, nem fogjuk tudni, melyik miatt jön ki.
Kifilóztuk, hogy a paradicsomot nem ettem korábban, azt elhagytam, és vissza is húzódott. Aztán óvatosan újra kezdtem, akkor már nem volt gond, de mint kiderült, téli ekcémája van, nem kajától jön ki, és nyáron elmúlik. A doki szerint valószínű, hogy kinövi.
Nálunk a doki azonnal a tej elhagyását javasolja, leggyakrabban annak a jele. Ilyen esetben anyuka nem ehet tejterméket és később a gyerek se jó ideig.
Nálunk is ez a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!