Van itt olyan, akinek megjött, igaz csak nagyon kevés vérzése volt és csak 2-3 napig tartott, ettől függetlenül később kiderült, hogy mégis babát vár?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 13:53
1/11 anonim válasza:
Barátnőm 4 hónapig minden hónapban menstruált. 1 éves lesz lassan a kislánya.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Többiek?
Vagy nekem mindig sikerül olyan kérdést feltennem,ami majdhogy nem egyedül álló? :(
Mások annyi,de annyi választ kapnak :(
2011. jan. 24. 15:05
3/11 anonim válasza:
szia! Nekem dec elején volt meg utoljára jan első hetében 3 napig volt pecsételővérzésem, csináltam tesztet negatív lett és azóta sincs semmi! Szóval várom, hogy megjöjjön rendesen persze néha gondolok arra, hogy mi van, ha mégis terhes vagyok dehát azon kívül, hogy a hőm fent van és nem jött meg semmi arra utaló jel nincs, hogy babás lennék! De ki tudja valahol még reménykedem azért! Neked van valamilyen tüneted? Teszteltél?
4/11 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem még.
Négy nap késéssel jött meg,három napig tartott,de épp csak annyira,hogy tisztasági betét is elég volt.
Tüneteim,ha ugyan lehet annak nevezni:fáradékonyság,gyakori vizelési inger,hányinger,fájdogál a mellem,néha görcsöl a hasam,de csak enyhén.
2011. jan. 24. 17:16
5/11 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen megérné, ha tesztelnél! Nem tudom nagyon kétesélyes, mert én is éreztem hasonlóakat, de a tesztem negatív! Drukkolok nagyon! Amúgy tervezett baba lenne?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem terveztük,de ha jönni akar,nem akadályozzuk :)
Valójában egyenlőre még nem tudom,hogy annak örülnénk jobban,ha pozitív,vagy ha negatív lenne a teszt....
2011. jan. 24. 17:26
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem még várok két napot,addig fel készülök minden eshetőségre...majd megírom az eredményt ha teszteltem
2011. jan. 24. 17:30
9/11 anonim válasza:
Okés de mindenképpen írd meg kíváncsi vagyok! Drukkolok
10/11 A kérdező kommentje:
Na itt vagyok,szerdán negatívat teszteltem.
Semmi halvány csíkocska vagy ilyesmi....
Már nem tudom mit higgyek!A "tünetek" maradtak,a derekam is fáj már...
2011. jan. 28. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!